İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ 16-03-2014


16 mart 2014 tarihinde pazar günü İzmir Şirinyer hipodromunda koşulacak yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 14:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 15:00 da start alacak.

Programdaki koşular saat 17:30 da sona erecek.

Birbirinden güzel mücadelelerin yaşanacağı programın en önemli koşular WILLIAM GIRAUD ve EGE DERBİSİ koşuları.

Günün ilk bankosu olara altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan ve son 6 yarıştan zaferler ayrılan Sayda isimli safkanı öneriyorum.

Her ne kadar karşılaştığı rakipler biraz daha sert olsa da Sayda'nın birincilik serisine 7'ye çıkaracağını ve arka arkaya en çok kazanan safkan rekoruna giden yolda devam edeceğini düşünüyorum.

Bu safkanı yıkmak isteyenlere ise idmanlarında adeta uçan 3 numaralı Siverek Beyi'nin öneriyorum.Bu safkan gelirse altılı para yapar hatırlatmak istedim...

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında koşulacak Ege Derbisi'nde start alacak olan Last Exit isimli safkanı öneriyorum.

Zaten yarış otoriteleri tarafında da günün bankosu olarak gösterilen bu safkanın çok büyük bir aşama kaydettiğini de şahit olduk.

Son yarışlarında üst düzey rakiplerini çok rahat geçen safkan bu önemli koşuda da birinciliğin en önemli adayı.

Ancak bu safkanı bu koşuda geçebilecek tek safkanın Oğlum Melih olabileceğini düşünüyorum.

Bu koşuda sürpriz arayanlar ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan Oğlum Melih'i kuponlarına eklesinler.

Günün İzmir Tahmini;

1.ayak; 1,4
2.ayak; 10,6,1
3.ayak; 2,4
4.ayak; 6,3
5.ayak; 4,6
6.ayak; 1,2,3,4,5,8

kupon bedeli; 14,40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk