Kocaeli 6'li ganyan tahmini 15 mart 2014


1.AYAK: Bursa’daki son 1800 metrelik kum koşusunda kendisi gibi süratli yapısıyla bilinen Sünnetçi Beyi tarafından sürekli rahatsız edilmesine rağmen fotoya kadar verdiği nefes kesen mücadele sonucunda yakın aralarla 1.54.79 gibi gayet güzel bir dereceyle kendisine 3.lükte şans yaratan Altınkaya’nın bu gün için önde rahatsız edecek rakiplerinin fazla olmamasıyla şansı artmış görünüyor.

Her geçen gün daha iyi bir duruma ulaşan Valhala, öndeki kapışmadan en karlı çıkabilecek safkanların başında geliyor. Bursa’dan morali getirilen Spear ise hiçte yabancısı olmadığı pistte yarışa ortak olabilecek yetenekte olduğu göz önünde bulundurulmalı.

2.AYAK: Kendisinden çok daha tecrübeli rakipler arasındaki ilk 1400 metrelik kum koşusunda yarışa başlarda adapte olmakta zorluk çekmesinden dolayı bir anda en geriye kalan ve son viraja da 8. durumda çıksa da bu metrelerden sonra hafif dışarıya doğru açılarak yaptığı oldukça düzgün atakları ile Lady Mita’yla arasındaki farkı her metrede eritse de rakibine yetiştiremeyerek 1.28.61 gibi dikkat çekici bir dereceyle 2.likle ayrılan Tumai, gelişen kondisyonu ve edindiği tecrübeyle aynı şansızlığı yaşamadığı takdirde kazanmaya en yakın kısrak olacaktır.

Bursa’daki ilk çim yarışını çok beğendiğim, sonrasında olumlu bir tedavi dönemi geçirmesine rağmen ciddiyet kazandırdığı idmanlarında harikalar yaratan Crocodile’nin bu rakiplerle baş edebilecek güçte olduğuna inanıyorum.

Yarışın tüm yükünü çektiği son startında tatminkar bir 3.lük çıkaran Krijger, biraz daha kısalan bu mesafede üstün süratiyle bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir.

İlk startında fazla sıkıştırılmayan Lega Nord’un Onassis gibi oldukça kalite bir safkanın anne kardeşi olduğu kesinlikle göz önünde bulundurulmalı. Yarış galobu olumlu Pompacı Nihat ise sürpriz uğraşı verecektir.

3.AYAK: Son kez Bursa’da katıldığı 1800 metrelik kum koşusunda yarışı önlerde kabullenen son viraj dönülür dönülmez iç kulvardan ataklarını artıran Watanabe ile arasındaki fark 100’de bir anda 5-6 boya kadar çıkmasına rağmen fotoya yakın içinden gelen Kadbey ile birbirlerine sürükleyerek yaptığı kuvvetli ataklarının ancak kendisine 1.5 boyla 2.lik getiren Gülcihan’ın son 50’de Külünkoğlu’nun pistte gezinmesinden de olumsuz yönde etkilendiğini muhakkak göz önünde bulundurulmalı.

Koruduğu üst düzey formu ve kantarmasını çok iyi tanıyan pilotu idaresinde bu kısrağın birinciliği zorlamasını bekliyorum. 171 gündür koşmamasına rağmen uzun süreden beridir İstanbul iç pistte yaptığı hazırlıklarında göz dolduran ve bu günkü pilotunun da kendisini itinayla çalıştırdığını belirtmek istediğim Fountainhead, yeterli kondisyonu ve orijin olarak kaba kuma yatkın olmasıyla favoriyi zorlayabilecek isimlerin başında geliyor.

Başarısız son yarışı ölçü almadığım Bir Umut ise geniş kuponlar için düşünülebilir.

4.AYAK: Bursa’da mücadele verdiği son 1900 metrelik kum koşusunda startla birlikte ön tarafta gayet iyi bir tempo kuran, son viraj dönüldüğünde binicisinin hafif teşviklerine her metrede aynı güzellikle karşılık vererek farkı açarak uzak farkla 2.15.16 gibi gayet ciddi bir dereceyle kazanırken elinde hala sermaye olduğu gözlerden kaçmayan Göreme, koruduğu üst düzey formu ve daha önce koştuğu 4 yarışının 2’sini kazandığı Kocaeli pistinde adeta bütünleştiği aprantisiyle başarılarına bir yenisini eklemesini bekliyorum.

5.AYAK: Bu sezon burda katıldığı 4 yarışını da üst üste kazanarak ne denli mükemmel bir durumda olduğunu gözler önüne seren Princess Ada, bomboş kilosu ve her zamanki başarılı aprantisi idaresinde birinciliklerine bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Ağır kilosuna rağmen daha iyi gruplarda mücadele veren Sokollu, Adana’dan çok iddialı götürülen Mayan, sık koşmasına rağmen tırnağının ucundaki Nasrullah Bey ve formunda gözle görülür gelişmeler olan Argonot favorinin birinciliklerine son verebilecek başlıca ciddi rakiplerdir.

Tam bir istikrar abidesi olan Akyazılı Mutlu’nun önde koşunun süratli gidecek olması şansını bir hayli yükseltmiş görünüyor.

Gücü oranında başarılı koşabilen Flaying Arion ve toparlanma yolundaki Sünnetçi Beyi ise büyük kuponlara eklenerek bu koşu rahat izlenebilir.

6.AYAK: 135 gün aradan sonra Bursa’da katıldığı 1200 metrelik kum koşusunda 200’de liderliği alan ve bu metrelerden sonra içinden ve dışından gelen tüm rakiplerine karşılık vererek 1.23.58’lik derecesiyle kazanırken ilk kez takılan DİLBAĞI’nın bir hayli faydasını gördüğü gözlerden kaçmayan Sabırlıcan, ilgilileri tarafından aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında da söz sahibi olacaktır.

Formunda gelişmeler olan Beylerinoğlu, süratli giden tempolu koşuları seven Höyüklü, aşama kaydeden Çıldıroğlu ve üstün süratiyle bilinen Büyülü Göl söz sahibi olabilecek diğer şanslı safkanlardır. Eküri destekli Çeliksoy, aradan sonra sıkıştırılmadan bir yarış gören İstanbul ve Bursa’daki hazırlıkları yeterli Yiğit Horse her an devreye girebilecek güçteler.

Spy X Kocaeli Tahmini

1.AYAK: 1-5-8
2.AYAK: 10-2-3
3.AYAK: 2-6
4.AYAK: 1
5.AYAK: 7-1-6-2-8-5-4-3
6.AYAK: 6-9-10-11-4-7-1-8
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk