Spy X Adana altılı tahminleri 9 mart pazar

1.Ayak: İstikrarlı yarışlarını birincilikle süslemesini beklediğim MEHMETCAN, idman pistindeki hazırlıklarında sürekli olarak ilgimi çeken FIRST EVER, iyi durumunu korumayı sürdüren AKENETON ve grubun iyi performanslı safkanlarından ADRIKAN birincilikte eşit şans tanıdığım safkanlar.

2.Ayak: Son yarışında beklenenin altında bir performans sergilemesi nedeniyle yanına at yazılması gerektiğini düşünmekle birlikte JAMILA’nın bu grupta yine de koşunun favorisi olmayı hak ettiğini düşünüyorum.

Formunda gelişmeler gözlediğim CHEEKY DOE, çok iyi bir form yakalayan MIA SWEET ve bu grupta etkili olabilecek kapasiteye sahip bulunan TORRENT koşuda iddialı olmalarını beklediğim diğer isimler.

3.Ayak: Kağıt üzerinde GÖNÜLVEREN ve VOKAL rakiplerine oranla biraz daha ağır basan safkanlar olsalar da, ben kuponlara HİLVANLI ZEYNO ve IŞILILGAZ’ın da mutlak surette yazılması gerektiğini düşünüyorum.

Bana göre bu dört safkan ayırım yapılmadan değerlendirilmeli.

4.Ayak: Bu mesafelerde koştuğu yarışlarda her zaman istikrarlı dereceler ortaya koyan DISTANT RISING, bilinen güç ve kalitesiyle bana göre koşunun ve günün en sağlam bankosu olarak düşünülmelidir.

5.Ayak: Günün en çekişmeli mücadelelerinden birine sahne olmasını beklediğim bu koşuda BORDALI, DALDAGÜL, UMUT ATEŞİ, GÜVENER, PATRONKAYA, KEITA ve ŞAHBERK kuponlarda sırasıyla bulundurulması gereken safkanlar.

6.Ayak: Sabah çalışmalarında son derece sağlıklı ve formda gördüğüm MISTIKBEY’in kazanması bana göre en normal sonuç olur.

Ancak son ayağı tek bırakmak istemeyenler bu safkanın yanına ÖZMUTLU ve CİHANEFE’yi ekleyebilirler.

Spy X Adana altılı tahminleri 9 mart pazar

1.Ayak: 10.3.5.8
2.Ayak: 1.8.9.2
3.Ayak: 1.2.5.6
4.Ayak: 2
5.Ayak: 1.8.3.5.2.9.7
6.Ayak: 2.1.8

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk