Ana Sayfa » , » İzmit altılı tahmini Spy X 13-03-2014

İzmit altılı tahmini Spy X 13-03-2014

1.AYAK: 

Gayet başarılı son 3.lüğünün bir tesadüf olmadığını hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle belli eden Şirince, bu havasını performansına yansıtması halinde kazanabilir.

Gücü nispetinde başarılı koşabilen Necme Kızı, sprinter yapısıyla sonuca ulaşmaya çalışacak. Yeni yeni kendine gelmeye başlayan Sönmez Esintisi, bu koşusu dahil yakın markaja alınmalı.

Gelişen formuyla Buseli, Bursa’daki son sınavında olumlu izlenimler veren Nurgülüm ve toparlanan Gözdeözlem ilk ayakta sizlere önerebileceğim safkanlar.

2.AYAK: 

Sert rakipler arasındaki başarısız son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım ve bu mesafede bir önceki sınavında 2.04.04 gibi gayet güzel bir dereceyle parlak bir 3.lüğü bulunan Demirağa, idmanlarındaki kendinden emin görünümü ve dengi grupta kazanmaya en yakın isim olacaktır.

3.AYAK: 

Mücadele verdiği son iki koşusunda da Sneijder gibi oldukça güçlü bir rakibe geçilen Cemcem, biraz daha uygunlaşan bu rakipler yanında adını birinciliğe yazdırabilir.

Kaba kumda kimliğini bulduğuna inandığım Dymaxion, kendisini tercihleyen klas jokeyi idaresinde Cemcem’e zorlu anlar yaşatabilir.

Sık koşmasına rağmen Külünkoğlu ve uzun galobunda yeşil ışık yakan Bay Dragon ikilisi fazlaca ihmale gelmezler.

4.AYAK:

Uzun mesafeye rağmen son sınavında fotoya kadar verdiği nefes kesen mücadele neticesinde Sonalp’e çok az farkla geçilirken en az kazanan at kadar başarılı olduğunu söylemek istediğim Şahpazlı, çok daha iddialı olduğu mesafesinde rakiplerine üstünlük sağlayabilir.

Eski günlerine dönmüş görünen Sonalp, uyum içerisindeki jokeyi idaresinde birinciliklerine bir yenisini eklemeye çalışacak.

Rekor dereceli 1000 metrelik galobu kadar koşması halinde Turabi, rakip tanımayacaktır.

Başarılı bir sezon geçiren Prensim, sert rakiplere rağmen sürpriz severlerin muhakkak değerlendirmesi gereken safkanların başında gelmelidir.

5.AYAK: 

Aradan sonraki ilk yarışını son metrelere yakın dışından diri gelen Ertekin Beyi’ne kaptıran Syriana, gelişen kondisyonu ve çok daha hazırlıklı gireceği sınavında zaferle ayrılabilir.

Hazırlıklarında çok değişmiş gördüğüm Airtouch, ilgililerinin aşırı güvendiği Golden Valley ve üstün süratiyle bilinen Perfect Strike favorinin beklenileni verememesi halinde devreye gireceklerdir.

6.AYAK: 

Kendisine oldukça uygun rakipleri bulan Laşin ve kısa bir süre koşmasa da hız verdiği çalışmalarında çok beğendiğim Sihirli arasındaki mücadelede en az hata yapan koşunun galibini belirleyecektir. Bol Şanslar…

Spy X İzmir Tahmini; 

1.AYAK: 5-2-9-8-3-1-6
2.AYAK: 3
3.AYAK: 2-3-4-1
4.AYAK: 4-3-5-1
5.AYAK: 7-2-5-6
6.AYAK: 9-4
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk