Spy X Bursa Altılı Tahmini 14-03-2014 cuma


1.Ayak:

Üst üste istikrarlı yarışlar koştuktan sonra birincilikle tanışan BAŞYAZAR müsait kilosu ve etkili formu ile favorim.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, son koşusunu ölçü almadığım KİKKULİ, eli kulağında olan CANKURTARAN; kazandığı koşu ile moral bulan UÇARER, gücü oranında koşan HELİNCAN ve grubun iyi performanslı safkanı DESTAN YAZAN sırası ile devreye girebilirler.

2.Ayak: 

Start aldığı üç koşusunun ardından formunu daha da geliştiren IMPARABLE benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

3.Ayak:

Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam, ENGİZEK, HİLVAN GÜZELİ, GUTİ, GÜNEBAKIŞ, BEYAZATLI, EMİRDEV ve QUENN şeklinde.

4.Ayak:

Sert rakipleri ile mücadele ettiği son koşusunu üçüncü tamamlarken bu grup için oldukça tatminkar bir sonuç elde eden MISS COOPER fotoyu önde geçmeye bir hayli yakın görünüyor.

Etkili formlarını muhafaza etmeyi başaran formda kısraklar OCEAN GOLD ile QUEEN OF KADİRLİ favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

5.Ayak: 

Form ve performans olarak rakiplerinin birer adım önünde olduklarını düşündüğüm safkanlar BAŞTACIM ve WILD AVALACHE arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

6.Ayak: 

Son iki koşusunda etkili sonuçlar alan INKASSATOR eküri avantajı ile maidene veda etmeye yakın görünüyor.

Yükselen form grafiği ile ÇİFTÇİ AĞA favoriye en ciddi rakip olacaktır. Her geçen gün daha iyi duruma gelen DARK SUN, artık kazanacak kıvama gelen MESUDİYELİ ve dikkat çekici son koşusu ile NAZGREL daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır. Bol Şanslar…

bursa altılı tahmini spy x

1.Ayak: 7.1.5.3.4.2
2.Ayak: 11
3.Ayak: 5.6.2.1.3.8.4
4.Ayak: 3.2.1
5.Ayak: 2.8
6.Ayak: 6.3.4.7.12
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk