Ana Sayfa » , , » Spy X İstanbul altılı yorumları 10 mart pazartesi

Spy X İstanbul altılı yorumları 10 mart pazartesi

1.Ayak: 

Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

2.Ayak:

Koştuğu ilk koşunun ardından idmanlarını aksatmadan sürdürerek daha da iyi duruma geldiğini gözlemlediğim KASPAR sihirbaz jokeyi ile birinciliğin en güçlü adayıdır.

Tatminkar yarışlar koşan SPYRIDON, beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım BRAVE WARRIOR ve istikrarlı SELAHATTİNBEY favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

3.Ayak: 

Sert rakipleri ile mücadele edip tabela dışı kaldığı yarışları gerçek gücünü yansıtmayan BUZDENİZİ uygun grupta birinciliğin en güçlü adayıdır.

İdmanlarına hız kazandırıp her geçen gün gerçek gücüne ulaşmaya başlayan SEVDACAN ve kazandığı koşu ile moral bulan formda kısrak MERZA favorinin en ciddi rakipleridir.

4.Ayak: 

Çok az farkla üçüncü olduğu yarışı ile artık kazanacak kıvama geldiğinin sinyallerini veren RÜZGAR ETO’ya ilk şansı veriyorum.

Bir müddet aradan sonra yarış koşup kondisyon açığını gideren YENISEI ve grubun istikrarlı safkanı EL GANADOR koşuda söz sahibi olabilecek diğer isimlerdir.

5.Ayak:

Sentetik pistte start aldığı on koşunun ikisinden birincilikle ayrılırken, diğerlerini de tabela içerisinde tamamlayan istikrarlı isim ATEN fotoyu önde geçmeye en yakın isimdir.

İstanbul’da koştuğu ilk koşusunda dikkat çeken ve çok iyi bir pedigriye sahip olan WOLFS BREATH favorinin ciddi rakibi olacaktır.

DELATIERRA, MÜBADELE ve MY MOON FACE sırası ile kuponlarda bulundurulması gereken diğer safkanlardır.

6.Ayak: 

Tabelanın hemen dibinde tamamladığı ilk koşusu ile dikkat çeken ROSE CHAMPS geliştirmeyi başardığı form ve kondisyonu ile benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır. Bol Şanslar…

İstanbul Spy X Tahmini;

1.Ayak: Hepsi
2.Ayak: 4.9.1.8
3.Ayak: 4.7.1
4.Ayak: 6.7.1
5.Ayak: 5.2.1.6.4
6.Ayak: 11
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk