Ana Sayfa » , » Spy X İzmit Kocaeli altılı tahmini 11 Mart Salı

Spy X İzmit Kocaeli altılı tahmini 11 Mart Salı

1.Ayak: Günün sürprize müsait görünen bu koşusunda başta GENÇTAY ve MUSON RÜZGARI olmak üzere tüm safkanlara eşit şans veriyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

2.Ayak: Son iki koşusunda ortaya koyduğu performansı ile dikkat çeken müsait kilolu GENÇ PURPLE’a ilk şansı veriyorum.

Startta fazla oyalanmadığı taktirde çok iyi bir yarış koşmasını beklediğim MAYA KISKA favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

Gücü oranında sonuçlar alan COSMIC FEELINGS, bu aralar bir patlama beklediğim BROWN SPEED, toparlanmaya başlayan İPEK AY ve PRINCESS SÜREYYA koşuda söz sahibi olabilecek diğer isimlerdir.

3.Ayak: Form ve performans olarak rakiplerinden daha iyi durumda olduklarını düşündüğüm safkanlar SIRKAYA ve BAŞOĞUL arasında geçmesini beklediğim zevkli ve çekişmeli birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.

4.Ayak: Kocaeli pistinde başarılı yarışlar koşan yetenekli kısrak MÜYESSERS GIRL birinciliğin en güçlü adayıdır.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, kazandığı koşu ile moral bulan LEO, henüz yarış kazanamasa da formunu beğendiğim KILIÇASLANOĞLU ve zaman zaman ters sonuçlar alan IAN TAPP sırası ile devreye girebilirler.

5.Ayak: Rakiplerine göre ağır bir kilo ile start alacak olmasına rağmen etkili formunu muhafaza etmeyi başaran RAMAYANA eküri avantajı ile benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

6.Ayak: Her yarışını bir öncekinden iyi koşmaya başlayan ÖZLEMCAN maidene veda etmeye oldukça yakın görünüyor.

Devamlı aşama kaydeden ve son koşusu ile de artık geliyorum sinyalleri veren NAZLI BİLGİN ile RULA ATEŞİ favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

Spy X İzmit Kocaeli tahmini

1.Ayak: 1.2.3.5.4.7.6
2.Ayak: 6.5.4.2.3.1
3.Ayak: 2.1
4.Ayak: 3.1.4.2
5.Ayak: 1
6.Ayak: 6.4.7
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk