İzmir At Yarışı Tahminleri 13 Mart 2014


13 Mart 2014 tarihinde perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da start alırken,altılı ganyan ise saat 18:30 da başlayacak.

Programdaki koşular saat 21:00 da sona erecek.

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında koşulacak Bergama Koşusunda mücadele edecek olan Külünkoğlu isimli safkanı öneriyorum.

Her ne kadar son iki koşusundan hayal kırıklığı yaratsa da idmanlarında çok iyi işler yapan Külünkoğlu'nun rakiplerini geri bırakacağı kanaatindeyim.

Bu nedenle de safkanın bu koşu ile yeniden birincilik serisine başlayacağını düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu olarak ise altılı ganyanın dördüncü ayağında Eşrefpaşa koşusunda start alacak olan Sonalp isimli safkanı öneriyorum.

İkinci baharını yaşayan ve son iki koşusunu muhteşem sprinti ile kazanan safkanın kendisi ile bütünleşen jokeyi Uğur Polat ile yine fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum.

Bunun yanında altılı ganyanın ikinci ayağının sürprize açık olduğunu düşündüğümden imkanı olanların kapatmasını veya fazla at yazmasını öneriyorum...

Günün İzmir Tahmini;

1.ayak; 7,8,1,5
2.ayak; H
3.ayak; 4
4.ayak; 3
5.ayak; 5,7,1,2
6.ayak; 4,3,2,9

kupon bedeli ; 22,40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk