Ana Sayfa » , » Spy X adana altılı tahminleri 11-03-2014 salı

Spy X adana altılı tahminleri 11-03-2014 salı

1.Ayak: 

İdman pistinde yapmış olduğu hazırlıklarda bu yarış öncesi çok iyi duruma geldiğini gözlediğim SAĞNAKHAN’ın biraz risk alınarak kuponlara tek yazılabileceğini düşünüyorum.

Bu safkanı tek yazmayı riskli bulanlar öncelikle KEYİF, YÜKSELİN OĞLU, ÖZTUNÇ ve ANADOLU RÜZGARI’nı değerlendirebilirler.

2.Ayak: 

Rakiplerine oranla hem daha iyi bir performansa hem de daha iyi bir forma sahip olan EFEKAN’ın etkili binicisi ile bu grubu geride bırakmasını bekliyor, günün ikinci bankosu olarak bu safkanın tek yazılmasını öneriyorum.

3.Ayak: 

Son yarışını gücüne ölçü almadığım HAYATIM, sabah çalışmalarındaki son derece formda ve sağlıklı görünümü ile kazanmaya en yakın gördüğüm isim.

KILIÇ PRENSES tatminkar son yarışı ile bu safkanın ilk rakibi olacaktır. YELLOW APACHY, HAYIRLI AYAK, HARNUP ve MELODİ koşuda üst sıraları zorlamasını beklediğim diğer isimlerdir.

4.Ayak: 

DIVINE STAR’ın kağıt üzerinde rakiplerinden bir adım önde görünse de, ben bu koşuda AÇILIM, REBELLION ve GAZEBO’nun da birincilik şanslarının yüksek olduğunu düşünüyorum.

Sağlam kuponlarda bu dört safkanın birlikte bulundurulmasında büyük fayda var.

5.Ayak: 

Henüz yarış kazanmayı başaramamış olan 3 yaşlı Dişi İngiliz taylarının maiden mücadelesinde FROM THE SINOPE, sürekli olarak artan form grafiği ile koşunun en şanslı ismi...

Dikkat çeken galop ve sprintleri ile IAM A DREAMER’ı bu taya en yakın rakip olarak görüyorum. ASEYLÜL bu aralar çok iyi duruma gelmeye başladı.

Tecrübesiyle TRUTHFUL GIRL ihmal edilmemesi gereken bir isim. MERAM ve GANJ da her an fotoyu önde geçebilecek safkanlar.

6.Ayak: 

Kazandığı yarıştaki iyi durumunu korumayı başaran HAZARHAN ve bu yarışla birlikte patlama yapmasını beklediğim BURSIBUR kuponlarda öncelikle bulundurulması gereken safkanlar.

MARUFBEY ve OĞLUM KAAN sabah çalışmalarındaki ilgi çeken görüntüleriyle bu iki safkandan hemen sonra düşünülmeli.

Spy X Adana Tahmini;

1.Ayak: 8
2.Ayak: 4 
3.Ayak: 5.10.11.8.7.2 
4.Ayak: 1.3.5.2 
5.Ayak: 6.10.2.14.12.7 
6.Ayak: 7.6.13.18

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk