Ana Sayfa » , » Spy X İstanbul Altılı Tahmini 12-03-2014

Spy X İstanbul Altılı Tahmini 12-03-2014

1.Ayak: 

Birbirlerine devamlı üstünlük sağlayabilen kısrakların bir araya geldiği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans veriyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

2.Ayak: 

Kazandığı koşunun ardından muntazam idmanlarını sürdürerek daha da iyi duruma geldiğini gözlemlediğim ŞEKER AĞA benim favorim.

Her geçen gün biraz daha iyi duruma gelen BAŞKAN NEXIA, toparlanmaya başlayan LEE VALLEY ve kısa süre dinlendirilen KING ARDA favorinin en küçük bir hatasını affetmezler. 

3.Ayak:

İlerleyen yaşına rağmen son derece başarılı yarışlar koşup adeta ikinci baharını yaşayan kalite safkan GELİBOLU ve üst üste kazandığı koşularının ardından idman pistinde de son derece canlı görünen TANATAR arasında geçmesini beklediğim kıyasıya birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.

4.Ayak: 

Sentetik pistte start aldığı dört yarışın üçünü kazanırken, diğerini de ikinci olarak tamamlayan ve süper formunu koruyan MY DEAR SON fotoyu önde geçmeye oldukça yakın görünüyor.

Yaklaşık üç ay kadar ara verdikten sonra start aldığı koşuyu üçüncü tamamlayan SUHARRY gelişen form ve kondisyonu ile favorinin en küçük bir hatasını affetmez.

5.Ayak: 

Start aldığı koşularda istikrarlı sonuçlar alan HATTUŞAŞ başta olmak üzere ayırım yapılmadan tüm safkanlara eşit şans veriyor ve bu ayağı da kapatarak rahat bir yarış seyretmenizi tavsiye ediyorum.

6.Ayak: 

Start aldığı dört koşudan da ikincilikle ayrılan ve idmanlarını aksatmadan sürdürerek formunu daha da geliştiren DAMLATAŞ’ın bu defa şeytanın bacağını kırıp maidene veda etmesini bekliyor ve günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.

Spy X Altılı Tahmini;

1.Ayak: Hepsi
2.Ayak: 1.2.9.4
3.Ayak: 4.7
4.Ayak: 4.5
5.Ayak: Hepsi
6.Ayak: 4
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk