Ana Sayfa » , » Spy X Şanlıurfa altılı tahmini 13 Mart perşembe

Spy X Şanlıurfa altılı tahmini 13 Mart perşembe

1.AYAK: 

Bu pist ve mesafedeki son koşusunda startla birlikte ön tarafta gayet iyi bir tempo bulan ve fotoya kadar yanına hiçbir rakibini yaklaştırmadan 1.15.13 gibi gayet güzel bir dereceyle zorlanmadan kazanırken elinde hala sermaye olduğu gözlerden kaçmayan Coşkuntay, sertleşen rakiplerine rağmen muhafaza ettiği formuyla yine çok şanslı olacaktır.

Her yarışını bir öncekinden etkili koşarak artan bir kondisyona sahip bulunduğunu gözler önüne seren Pajarito, takılarına ilave edilen DİLBAĞIYLA bu kez beklentilerin üstünde bir sonuç ortaya koyabilecek yetenekte.

Uzun mesafeli başarısız son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım Cemil Bey, dikkat çekici idman görünümü ve makineden düzgün çıkması halinde üst sıralardaki yerini alacaktır.

Kazandığı son yarışı ile Özduman ve hazırlıklarını Adana’da tamamlayan Compressor daha sonra düşünülebilir.

2.AYAK: 

Önde kendisini rahatsız edecek rakiplerinin olmamasıyla şansının artığını gözlemlediğim Fikokaya ve aradan sonra katıldığı ilk yarışında olumlu izlenimler veren Çirkinağa arasındaki mücadeleye, kısa mesafeli son yarışının bir nevi galop niyetine geldiğini düşündüğüm Evrenoğlu’da katılabilir.

Ekürisi desteği bulunan ve yarış içerisindeki ciddi rakipleriyle arasında önemli bir kilo avantajına sahip Küçük Yıldız, kuponların olmazsa olmazlarından biridir.

Gününde olduğu zaman farklı koşabilen Hastayım ve gelişen formuyla Sualp gözden uzak tutulmamalı.

3.AYAK: 

Son kez yaptığı 800/56.3 galobunda daha önceki işlerine nazaran çok daha iyi bir derece ortaya koymasıyla formunda önemli derecede gelişmeler olduğunu ispatlayan Ezel Ağa, ilk kez takılacak olan DİLBAĞIYLA ekibinin yüzünü güldürebilir.

Adana’da uzun mesafede koştuğu yarışları bu grup için çok iyi olan Cembey, Urfa pistini yadırgamadığı takdirde birinciliğe ortak olabilecek güçte.

İstikrarlı bir çıkış yakalayan Erzanbey, koştukça üzerine koyan Bahabey ve formu üst düzeydeki Ak Prens ise hatalardan en iyi şekilde yararlanabilirler.

4.AYAK:

Kısa ve orta mesafeleri çok daha iyi koşabildiğini gözlemlediğim Alzenginoğlum, öndeki kapışmadan en iyi şekilde yararlanabilecek isimlerin başında geliyor.

Kazanarak moral bulan Usagara, süratli yapısı ve inatçı karakteriyle başarılarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Adana’dan iddialı getirilen Saraycan, kısa sprintini sonlara saklaması halinde şeytanın bacağını kıracaktır.

Sevdiği pist ve mesafede koşan Hakansoylu, sertleşen rakiplere rağmen en küçük bir hatayı affetmez. Ağır kilolarla koşmaya alışkın bir isim olan Camuzağa ise göz ardı edilmemeli.

 5.AYAK: 

Urfa’daki önemli koşuların kilit jokeylerinden biri olduğuna inandığım Kemal Kurt ile mücadele verecek olan Hayal, kendi stilli rakiplerin bir hayli fazla olmasına rağmen üstün süratiyle bir solukta bitirme uğraşı verecektir.

Mükemmel form durumu ve en az kendisi kadar iyi durumda bulunan iki ekürisiyle birlikte start alacak olan Kandemirkır, etkili yarışlarına bir yenisini ekleme uğraşı verecektir.

Sulu pistte yaptığı son yarış galobunda yeşil ışık yakan Ofsayt, başarısız son koşusundaki kötü izleri silmeye çalışacaktır.

Gününde olduğu zaman ne denli farklı koşabildiğini adeta gezinti yaparcasına kolay kazandığı son yarışı ile bir kez daha gösteren Abjar Academy, denk rakipler arasında göz ardı edilmemeli.

Üst üste kazandığı yarışları ardından yaptığı hazırlıklarında da bir o kadar beğeni toplayan Molu Beyi, kuponların olmazsa olmazlarından biridir. Eli kulağındaki Ocean Rain ise kollanmalı.

6.AYAK:

Birbirinden başarılı son koşularıyla mükemmel bir görüntü ortaya koyan ve buradaki birçok rakibini geride bırakma başarısı gösteren Harlems Queen, tam mesafesinde ve kantarmasını iyi okuyan aprantisi idaresinde birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

Bahis oynamak isteyenler ise; Testa Cesta, Mackhalia, Rengarenk, Divine Rain ve Miss Dennis beşlisini değerlendirmeli.

Şanlıurfa Spy X Tahmini;

1.AYAK: 5-4-3
2.AYAK: 2-5-7-9-11-3-1
3.AYAK: 6-4-5-3-2
4.AYAK: 2-3-7-5-1
5.AYAK: 10-1-11-2-4-5
6.AYAK: 3
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk