Ana Sayfa » , » Spy x Bursa Altılı Tahmini 12 Mart Çarşamba

Spy x Bursa Altılı Tahmini 12 Mart Çarşamba

1.Ayak: 

Kazandığı yarışının ardından idmanlarını aksatmadan sürdürerek etkili formunu muhafaza eden ADIMNUR favorim.

Her geçen gün daha iyi duruma gelen BAHTIŞAHANE favorinin en ciddi rakibidir.

İzmir’den formda gelen ELDANS ile gücü oranında yarışlar koşan KIRIMKIZ daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

2.Ayak: 

İstikrarlı yarışları ile beğeni kazanan AMARILLO’ya ilk şansı veriyorum.

Bir müddet ara vermesine rağmen idmanlarına hız kazandıran AÇIK BEY ve bu defa iyi bir performans sergilemesini beklediğim COOPER favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

3.Ayak:

Kısa mesafede start alıp tabela dışı kaldığı son koşusu gerçek gücünü yansıtmayan ARBOND ile üst üste kazanarak adeta tırnaklarının ucunda olduğunu gözler önüne seren STOP STOPPING ME arasındaki mücadeleden en az hata yapan fotoyu önde geçecektir.

4.Ayak: 

Bu pist ve mesafede start aldığı ilk koşusunda formda bir rakibe geçilip ikinci olan istikrarlı isim GRAND SEA uygun rakipleri yanında benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

5.Ayak: 

Birbirlerine denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

6.Ayak: 

İkinci olduğu son koşusu ile artık kazanacak kıvama geldiğinin sinyallerini veren SILVER PLANE benim favorim.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, SEA SPARKLE, TİNNO, STAR OF STREET, LAWYER, ATALANTE ve SECRET STORY sırası ile devreye girebilecek kısraklardır.

Bursa Altılı Tahmini;

1.Ayak: 1.3.2.5
2.Ayak: 4.1.6
3.Ayak: 2.3
4.Ayak: 3
5.Ayak: 7.3.4.1.2.5.6
6.Ayak: 4.2.9.6.1.5.3
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk