Jokey Olmaya Yakın Aprantiler

jokey olacak aprantiler
Bildiğiniz gibi bir aprantinin jokey olması için 100 birincilik elde etmesi gerekmektedir.100. zaferini kazanan apranti jokey kademesine geçer.

Hem maddi hem de manevi açıdan önemli bir döneme giriş yaparlar.Güncel aprantiler arasında jokeyliğe çok yakın olan jokey adayları bulunmaktadır.

Hüseyin Şimşek ve Yasin Pilavcılar şu anda 99 birincilikle jokey olmaya en yakın aprantilerdir.Bu nedenle bu iki jokey adayının önümüzdeki koşularında bindiği atları kuponlara yazmakta fayda görüyorum.

Bu iki aprantiden sonra Durmuş Malatyalı 95 birincilikte,Oğuz Eren 91 birincilikte,Ersin Kılık 88,Remzi Doğan 84 birincilikle jokeyliğe yakın isimlerdir.


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk