Ana Sayfa » , , » Spy X'den 27 ekim altılı ganyan tahminleri

Spy X'den 27 ekim altılı ganyan tahminleri

27 ekim altılı ganyan porgramı yorumları
27 ekim 2013 adana altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Formda durumuyla dikkat çeken ADAM (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. İyi durumda olan ÇÖLAVI (4) ve AĞABİŞKEK (2) yakın takipçileri olacaklardır. UMUT ATEŞİ (8) sürpriz olarak şans verilebilecek isimdir.

2.ayak: İyi durumuyla BANDİDAS (1) koşudaki en şanslı isimdir. Devam eden formuyla LION ROCK (8) ciddi rakibidir. MELODİ (2) ve MÜŞFİK HOCA (6) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak: Artan formuyla BELLA PAMPA (5) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan KARAKA MOON (3) ve HAYATIM (6) güçlü rakipleridir. MULAN (4) sürpriz olarak şans verilebilecek isimdir.

4.ayak: Mükemmel form durumuyla SHARK ATTACK (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. İyi formuyla CAMELOT (2) ciddi rakibidir. ZÜLHA (6) ve GOLD KAAN (5) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

5.ayak: Artan formuyla dikkat çeken YANLIZKURT (8) en şanslı isimdir. İyi durumda olan ÜNKARA (11) ve AHTERHAN (1) en yakın takipleri olacakken; ATEŞHANBEY (2) sürpriz şanslı isimdir.

6.ayak: Günün son koşusunda devam eden formuyla dikkat çeken BİR SAYFA (1) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan KATI ÖSKAN (4) güçlü rakibidir. ORFİA (2) ve TUMBUL SILA (3) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

27 ekim 2013 istanbul altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Artan form durumunu son koşularına da yansıtmış olan SERTTAŞ (2) öncelikle şans verdiğimiz isim olup SELMET (1) ve son yarışlarını kazanmış olan PADRI PADRE (4) ciddi rakipleridir. BIOTIC (6) sonraki ihtimallerdir.

2.ayak: Start aldığı koşulardaki başarılı performansıyla dikkat çeken OPSTINATE (11) devam eden formu ve usta jokeyiyle ilk şansa sahiptir. DARK MAGIC (1) ciddi rakibi olup GÜLENGÜL (3) ve MY LIFE (5) ihmal edilmemelidir.

3.ayak: Çim pistteki son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan FLY BY ME (17) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. VILLAGE WIND (20) ciddi rakibi olup ÇAKAL CARLOS (16) ihmal edilmemelidir. CİHANIM (4) sonraki ihtimaldir.

4.ayak: Start aldığı koşulardaki başarılı performansıyla dikkat çeken UÇANOĞLU (13) devam eden formu ve usta jokeyiyle ilk şansa sahiptir. BAŞSEKLAVİ (16) ciddi rakibi olup ekürili KARAÜZÜM (5-7) ihmal edilmemelidir. YAKUPBEY (14) sonraki ihtimaldir.

5.ayak: İyi bir form yakalamış olan DERHADIR (5) usta jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. Son koşularıyla dikkat çeken FENERLİCAN (6) ciddi rakibi olup ALİŞİRİN OĞLU (1) sonraki ihtimaldir. İNANLI OĞLU (9) sürpriz yapabilir.

6.ayak: Kum pist koşularındaki performansıyla dikkat çeken MADRİDLİ (5) devam eden formu ve tecrübeli jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. Ekürili CRITICAL SCORE (2-1) ve MÜTHİŞ MİA (3) ciddi rakipleri olup BIG DIAMOND (4) sonraki ihtimaldir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk