İzmir At yarışı tahminleri 24 ekim 2013

24.10.2013 izmir yarışları
1.ayak;

2 numaralı Bezmi Alem son koşusunu foto finişte burun farkıyla ikinci olarak sonuçlandırmıştı.Bu koşudan sonra idmanlarında da iyi işler yapan safkan favorim.

Etkili yarışlar sergileyen 8 numaralı Ruzanna ve grubun yarış tecrübesi en yüksek safkanı 1 numaralı Anuşkabay favorinin ciddi rakipleri olurlar

Yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan 7 numaralı Patiska maiden dan çıkarak bombayı patlatabilir DİKKAT

2.ayak;

Yarış performansları ve form durumları birbirine yakın olan safkanların mücadelesi sürprize açık gözüküyor bu nedenle de fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

10 numaralı Destenaz,5 numaralı Zarifkız,7 numaralı Sis,eküri avantajıyla beraber 1 numaralı Kibar,3 numaralı Arslankızım sırasıyla kuponlara yazmanızı önereceğim safkanlar.

3.ayak;

Gökhan Gökçe faktörü ile 9 numaralı Canyiğit favorim.

8 numaralı Razyana,2 numaralı Sansar ve 4 numaralı Garanti etkili koşacak safkanlar ihmale gelmezler.

4.ayak;

1 numaralı CYPRIANA isimli safkanın maiden dan çıkma zamanının geldiğini düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

5.ayak;

Bursa'da koştuğu Altınoluk koşusunda ikinci olan ve İzmir'e gelen 3 numaralı Çiftçibeyi form durumu ve kalitesi ile favorim.

4 numaralı Aslıgibi bu aralar tırnağının ucunda kesinlikle yarışı iyi bir yerlerde bitirecektir kuponlara yazılmasını öneriyorum.

2 numaralı Santo Domingo,5 numaralı Last Dragon ve 1 numaralı Gold to Gold daha sonraki ihtimaller.

6.ayak;

2000 kum pistteki son koşusunu büyük bir bomba patlatarak kazanan 4 numaralı Absolute Star ve o koşuda ikinci olan 6 numaralı Yes Tütün öncelikli şans verdiğim isimler.

9 numaralı Icebird,14 numaralı Magrit ve 5 numaralı Dudrio ihmale gelmeyecek isimler DİKKAT.

24 ekim 2013 İzmir altılı kuponum;

1.ayak; 2,8,1,7
2.ayak; 10,5,7,1,3
3.ayak; 9,8,2,4
4.ayak; 1
5.ayak; 3,4,2,5,1
6.ayak; 4,6,9,14,5

kupon bedeli ; 100 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk