23 ekim 2013 elazığ at yarışı tahmini

23.10.2013 elazığ yarışları
1.ayak; 

Elazığ hipodromunda kazandığı iki yarıştan sonra diyarbakır'a giden ve burada koştuğu koşuda varlık gösteremeyip yedinci olan 2 numaralı Win River sevdiği pist,mesafe ve şehirde favorim.

Son koşusunu kazanan 3 numaralı Eyüp Baba ve 6 numaralı Sihirim bu safkanın en sert rakipleri olurlar.

5 numaralı Tatgüzelikızı ve 10 numaralı Foçagüzeli daha sonraki ihtimaller.

2.ayak;

Arka arkaya başarılı yarışlar koşan ancak hakettiği birinciliğe bir türlü ulaşamayan 6 numaralı MACKHALIA bu koşu ile özlemine son verebilir.

Son yarışını ölçü almadığım ve idmanlarındaki durumunu beğendiğim 9 numaralı La Luz ve 1 numaralı Wicca iyi koşacağını düşündüğüm isimler.

3 numaralı Big Moon Lady ve 2 numaralı Arling süpriz şansı verdiğim isimler.

3.ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 5 numaralı Orman ve 2 numaralı Ermeç birincilik şansı fazla olan safkanlar.

1 numaralı Dilşadoğlu ve 4 numaralı Mirzatan koşunun diğer iddialı isimleri olacaklar.

10 numaralı Sevdakızı sürpriz.

4.ayak;

7 numaralı THUNDER CLOUD,8 numaralı WARHEAD ve 1 numaralı KARTALBEY arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

5.ayak;

4 numaralı TRENDSETTER son kazandığı koşudan sonra formunu koruyor bu koşudaki rakiplerinin bir bölümünü geçmeyi başardı yine geçecektir günün bankosu olarak öneriyorum.

6.ayak;

Son beş koşusundan 4 ikincilik bir de birincilik çıkaran 7 numaralı Alsima günün en önemli yarışı olan Hazar Gölü koşusunda favorim.

2 numaralı Kaanefe,3 numaralı Peyami,6 numaralı Aktaşoğlu,4 numaralı Veysi Baba,14 numaralı Pastacı ihmale gelmeyecek isimler.

23 ekim elazığ altılı kuponum;

1.ayak; 2,3,6,5,10
2.ayak; 6,9,1,3,2
3.ayak; 5,2,1,4,10
4.ayak; 7,8,1
5.ayak; 4
6.ayak; 7,2,3,6,4,14

kupon bedeli ; 67,50 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk