İstanbul at yarışı tahminleri 26 ekim 2013

26.10.2013 istanbul yarış programı
birinci ayak;

Ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Asafhan önde rahat bırakılırsa etkili bir yarış koşacaktır diye düşüyorum.

Uzun süredir kötü yarışlar sergilese de idmanlarında çok iyi gözüken ve Ahmet Çelik'in binmesi ile de şansını arttıracağını düşündüğüm 2 numaralı Doctor ihmale gelmez.

6 numaralı Golden King ve 8 numaralı Saygılı daha sonraki ihtimaller.

ikinci ayak;

2200 çim pistte son koştuğu koşuyu çok rahat kazanan 6 numaralı Lavanta devam eden formu ve usta jokeyi Gökhan Kocakaya ile favorim.

son koşusunu küçük farklarla ikinci bitiren ve uzun mesafeyi seven 7 numaralı Çokkazankızı ve 9 numaralı Kışgülü favorinin ciddi rakipleri olacaklardır.

Eküri avantajı ile 3 numaralı İlkayım ve 5 numaralı Bolkarkızı daha sonraki ihtimaller.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede grubun en iyi yarış performansına ve kazancına sahip safkanı 4 numaralı Lengür Lüngür ve son ikinciliği ile dikkat çeken 9 numaralı Ranya arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

dördüncü ayak;

Otoriteler 5 numaralı İpek Su ve 6 numaralı Manoush arasındaki mücadele birinciyi belirleryeceğini öngörseler de ve Manoush'un öldürücü sprinti ile koşuyu kazanacağını düşünüyorum

Günün bankosu bana göre Manoush olur.

beşinci ayak;

İki farklı kaya ekürisi olduğu için bu koşunun karışacağını düşünüyorum.

Bu nedenle de ilk önce farklı Kaya ekürileri olan 3 numaralı Anadolukaya ve 4 numaralı Hırçınkaya kuponlara eklenmeli.

Daha sonra 7 numaralı Nazarat,2 numaralı Savaşçı,5 numaralı Babaali değerlendirilmeli.

4 gün önce koştuğu koşudan üçüncülükle ayrılan 9 numaralı Şah Remo bu durumdan etkilenmezse yine iyi koşabilir DİKKAT.

altıncı ayak;

Son koşusunu 5 boy farkla kazanıp 25.85 lik ganyanı ile  altılı kuponlarını yırttıran 5 numaralı Vefakar devam eden üstün formu ile favorim.

8 numaralı Flying Dakota ve 1 numaralı Bardo en yakın rakipleri olacaktır.

2 numaralı Son of Wind ve 7 numaralı Comprador sürpriz şansı verdiğim isimler.

26 ekim istanbul altılı kuponum;

1.ayak; 1,2,6,8
2.ayak; 6,7,9,3,5
3.ayak; 4,9
4.ayak; 6
5.ayak; 3,4,7,2,5,9
6.ayak; 5,8,1,2,7

kupon bedeli ; 60 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk