Ana Sayfa » , » 2013 Hidiv Kasrı koşusu-King of Anatolian

2013 Hidiv Kasrı koşusu-King of Anatolian

2013 hidiv kasrı koşusu
26 ekim 2013 cumartesi günü İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Hidiv Kasrı koşusunu King Of Anatolian isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.

Bu önemli koşuyu Golden Tower ikinci,İpek Su üçüncü,Manoush isimli safkanda dördüncü olarak tamamladılar.

1500 metre kum pistteki koşuyu kazanan King of Anatolian isimli safkanın yarışı bitiriş derecesi 1.34.96 olurken ganyanı da 2.30 verdi.

Son metrelerde iç kulvardan yaptığı sprintle koşuyu kazana King of Anatolian pırıl pırıl görüntüsü ile bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olacağını net bir şekilde gösterirdi

Tabelzda yer bulan safkanlarda kazanmış kadar koştular diyebiliriz çünkü ilk dört safkan küçük farklarla dereceye girdiler.

2013 Hidiv Kasrı koşusu
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk