21 ekim 2013 bursa altılı ganyan tahminleri

6'lı ganyan bursa 21 ekim
1.ayak: Kum pistte start aldığı son koşularda başarılı bir performans sergilemiş olan BURGAZ GÜZELİ (2) ve son startını ölçü almadığımız ekürili ADIMNUR (1-3) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. MUAZZEZ (7) ve HELİNCAN (8) sonraki ihtimallerdir.

2.ayak: İyi form durumuyla DAĞAŞAN (4) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Çim pistteki son koşularıyla dikkat çeken SEÇKİNER (5) ciddi rakibi olup PALA DAYI (1) ve ALTINKILIÇ (7) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan BAŞTACIM (1) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Etkili jokeyleriyle MIDAS TOUCH (5) ve SERKAN BEY (6) ciddi rakipleri olup QUEEN OF ESKİŞEHİR (8) sonraki ihtimaldir.

4.ayak: Kum pistte uyumlu jokeyiyle start aldığı iki koşuda da başarılı bir performans sergilemiş olan PERFORM (9) devam eden formuyla kazanmaya en yakın isimdir. GÜNDÜZYELİ (2) ciddi rakibi olup WATANABE (5) sonraki ihtimaldir. MY BITSY (8) sürpriz yapabilir.

5.ayak: Kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan INTO STORM (1) ve SERTTAŞ (3) devam eden form durumları ve etkili jokeyleriyle ilk şanslı isimlerdir. ESCAPE TO VICTORY (4) ve SÜNNETÇİ BEYİ (7) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız HIRÇIN TAY (2), son koşusuyla dikkat çeken hafif kilolu ATİKKIZ (10), bir süredir start almamış olan SABIRLICAN (9) ve POWER OF THE SUN (7) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

diğer tahmin için tıklayın
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk