Ankara at yarışı tahminleri 27 ekim 2013

27.10.2013 ankara yarış programı
27 ekim 2013 pazar günü ankara 75.yıl hipodromunda koşulacak yarışlar yeni saat sistemine geçildiğinden saat 13.30 da başlayacak.

Cumhuriyet koşusu,Cumhurbaşkanlığı koşusu,Çankaya koşusu ve Necip Fazıl Kısakürek koşuları günün en önemli yarışları olarak söylenebilir.

Günün en ön plana çıkan safkanı ise Cumhuriyet koşusunda Halis Karataş'lı Uçanoğlu.

27 ekim Ankara at yarışı yorumları;

birinci ayak;

3 numaralı Burj,4 numaralı Padri Padre ve 6 numaralı Biotic arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

bu üç safkan bu ayak için yeterli olacaktır.

ikinci ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Çankaya koşusunda 10 numaralı Cool Girl ve 11 numaralı Opstinate eşit şans verdiğim isimler.

5 numaralı My Life bu ikilinin hata yapması halinde jokeyi Selim Kaya ile fotoyu önde geçebilir.

Uyumlu jokeyi ile son iki koşusunu kazanan 1 numaralı Dark Magic ihmale gelmez kuponlara ekleyin.

üçüncü ayak;

580 bin TL ikramiyeli Cumhurbaşkanlığı koşusunda 20 numaralı Village Wind Gazi koşusundaki gibi yol bulma sorunu yaşamazsa ciddi şans verdiğim bir isim.

16 numaralı Çakal Carlos ve 17 numaralı Fly by Me önde istedikleri tempoyu kurma mücadelesi verip birbirilerini bozmazlarsa iki safkanda etkili koşacaklardır.

Son koşusunu muhteşem sprinti ile kazanan 18 numaralı İl Nero ve 9 numaralı Mister Baron koşunun sürpriz isimleri olabilirler.

Bu koşuda eğer bomba patlarsa bu bombayı Yücel Bilik ile 12 numaralı Step by Step patlatır demedi demeyin.

dördüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Cumhuriyet koşusunda bu grubun çok üstünde güç ve kaliteye sahip 13 numaralı Uçanoğlu Halis Karataş ile fotoyu önde geçecektir.

eğer kötü koşarsa eküri avantajı ile 7 numaralı Tozan,15 numaralı Yalnızefe,1 numaralı Gelibolu,ve yılın en başarılı taylarından biri olan 16 numaralı Başseklavi isimli safkanları devreye girecektir.

6 numaralı Kastal bu koşuyu kazanırsa büyük bomba olur.

beşinci ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan Necip Fazıl Kısakürek koşusunda 5 numaralı Derhadır dişine göre grupta birinciliğe ulaşacaktır günün bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

5 numaralı Madrid'li büyük beklentilerle başladığı yarış kariyerinden büyük bir hayal kırıklığı yarattı.Ben bu koşuyu kazanarak en azından maiden dan çıkmayı başaracağını düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu Madrid'li.

27 ekim ankara altılı tahminim;

1.ayak; 3,4,6
2.ayak; 10,11,5,1
3.ayak; 20,16,17,18,9,12
4.ayak; 13,7,15,1,16,6
5.ayak; 5
6.ayak; 5

kupon bedeli ; 21,60 TL

labels-etiket;cumhuriyet koşusu tahminleri,cumhurbaşkanlığı koşusu tahminleri,27 ekim 2013 at yarışı tahminleri,27 ekin ankara altılısı
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk