22 ekim 2013 altılı ganyan yorumları

spy x
spy x
22 ekim adana altılı ganyan yorumları

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunda dördüncü olan SARAYCAN(8) iyi form durumu ile favorimizdir. IŞILILGAZ(5) ve SOCRATES(3) en yakın rakipleridir. MERT MEMET(1) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak: Kum pistteki son koşusundan ikinci olarak ayrılan PRINCESS SEAHERO(11) gelişen formuyla kazanabilir. ZEYTUNLU(2) ve SİVEREKLİM(5) en yakın rakipleridir. MARY WESTEN(9) sürprizde değerlendirilebilir.

3.ayak: Son koşusunda kum pistte tabelada yer bulamayan FOURTUNE(3) artan formuyla favorimizdir. AKİLA(1) ve SELENSU(9) ihmal edilmemelidir. GANJ(4) sürpriz şansına sahiptir.

4.ayak: Kum pistteki son koşuları başarılı geçen BLUE AIR FORCE(3) iyi form durumu ile favorimizdir. CEPHEI(6) ve KURTARBABA(5) en yakın rakipleridir. ABRAJ(1) sürprizde değerlendirilebilir.

5.ayak: Son koşularında iyi performans sergileyen BEŞİRYILDIZ(1) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. TANSAYGIN(5-11) ihmal edilmemelidir. TEKELİHAN(6-3) ve İMPARATOR(2) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak: Günün son koşusunda kum pistteki son koşusunda ikinci olan MARA NEHRİ(1) artan formuyla favorimizdir. BARINTOM(7), DORA MAAR(4) ve PETRINO(5-12) sırasıyla değerlendirilebilir.

22 ekim ankara altılı ganyan yorumları

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında çim pistteki son koşusunda üçüncü olan ÖZTUNÇ(7) gelişen formuyla kazanabilir. ESENALP(6) ve YAŞAR AMCA(3) en yakın rakipleridir. AMAZONİK(9) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak: Çim pistteki son koşusunda üçüncü olan ROBINHO(9) iyi form durumu ile favorimizdir. ONYIL(3) en güçlü rakibidir. VICTORY(1) ve ALWAYS WALKALONE(4) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak: Son koşularında iyi performans sergileyen LYRIC(7) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. CIGO(2) ihmal edilmemelidir. LAGUARDIA(6) ve KIRDEMİRKIR(5) sürprizde değerlendirilebilir.

4.ayak: Start aldığı son koşusunda kum pistte dördüncü olan KAĞIZMAN(2) iyi form durumu ile favorimizdir. NAYİF BEY(3) ve MİNE HANIM(8) en yakın rakipleridir. SANCAKAY(4) sürpriz şansına sahiptir.

5.ayak: Kum pistteki son koşusunda tabelada yer bulamayan RAMPOLDI(5) artan formuyla favorimizdir. TROJEN HORSE(6) en güçlü rakibidir. ÇIKMAZHAN(2) ve GRAND EXPECTATIONS(7) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak: Günün son koşusunda çim pistte start aldığı son koşusunda ikinci olan IMPASSIONED(1) iyi form durumu ile favorimizdir. GOLD DANCER(2) ve GÖKMAVİSİ(3) en yakın rakipleridir. SPICE CAT(5) sürprizde değerlendirilebilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk