Bursa at yarışı yorumları 25 Ekim 2013

25.10.2013 bursa yarış programı
1.ayak;

Son iki koşusunda uzak aralarla ikincilik ile ayrılan 11 numaralı Osmanbaba ve kariyerinin en formda dönemini geçiren 10 numaralı Ezra eşit şans verdiğim isimler.

7 numaralı Azadbey bu iki safkanın hatasını kollayacaktır.

12 numaralı Varoltay ve 1 numaralı Korkutefe sürpriz şansı verdiğim safkanlar.

2.ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatının ilk koşusundan ikincilik ile ayrılan 2 numaralı Balböceği artan yarış tecrübesi ile favorim.

9 numaralı Nurluca yarış ve idman performansı ile ciddi rakibi olacaktır.

3 numaralı Belalıkız ve 11 numaralı Yüküngel daha sonraki ihtimaller.

3.ayak;

6 numaralı Rain River,1 numaralı All İn,7 numaralı Hatipoğlu ve 2 numaralı Eudemos arasındaki mücadele büyük bir ihtimalle birinciyi belirleyecektir.

4.ayak;

Trilye koşusunda sert grupta yarışmasına rağmen tabelaya girmeyi başaran 6 numaralı Siverek Beyi artan formu ve yarış tecrübesi ile birinciliğe uzanacaktır.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

5.ayak;

Günün en önemli koşusu olan Uludağ koşusunda uyumlu jokeyi Fuat Çakar ile 8 numaralı Tümöz Bey favorim.

7 numaralı Taycan ve 1 numaralı Sonalp en yakın rakipleri olurlar.

Bilinen kalitesi ile 6 numaralı Orçun bombayı patlatabilir aman Dikkat.

6.ayak;

4 numaralı QUEEN OF ESKİŞEHİR,8 numaralı TEXASLI BEGÜM ve 1 numaralı BLACHERNAE isimli safkanlar bu ayak için yeterli olur kanaatindeyim.

25 Ekim bursa altılı kuponum;

1.ayak; 11,10,7,12,1
2.ayak; 2,9,3,11
3.ayak; 6,1,7,2
4.ayak; 6
5.ayak; 8,7,1,6
6.ayak; 4,8,1

kupon bedeli ; 48 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk