26 ekim 2013 altılı ganyan tahminleri

26.10.2013 Spy x tahmini
26 ekim istanbul altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında start aldığı son koşusunda kum pistte ikinci olan SAYGILI(8) öncelikle değerlendirilmelidir. ERCİHANHAN(7) ve PENTAGON FORCE(5) en yakın rakipleridir. GOLDEN KING(6) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak: Son koşularında iyi performans sergileyen LAVANTA(6) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. ÇOKKAZAN KIZI(7) ihmal edilmemelidir. KORKUT ŞIVGA(1) ve KIŞGÜLÜ(9) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak: Çim pistteki son koşusunda üçüncü olan ERCÜMENT(1) iyi form durumu ile favorimizdir. RANYA(9) ve LENGÜR LÜNGÜR(4) en yakın rakipleridir. HİSAR ŞAHİNİ(2-3) sürpriz şansına sahiptir.

4.ayak: Kum pistte start aldığı son koşusunda ikinci olan KARAÇİ(2) artan formuyla favorimizdir. İPEK SU(5) ihmal edilmemelidir. KING OF ANATOLIAN(3) ve GOLDEN TOWER(1) sürprizde değerlendirilebilir.

5.ayak: Son koşusunda kum pistte tabelaya giremeyen SAVAŞÇI(2) artan formuyla favorimizdir. BABAALİ(5) en güçlü rakibidir. NAZARAT(7) ve KAANKEREM(8) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak: Gecenin son koşusunda çim pistteki son koşusunu kazanan VEFAKAR(5) iyi form durumu ile favorimizdir. YAVUZ REİS(13-9) ve GREEN BELL(14) en yakın rakipleridir. YARPUZLU(12) sürpriz şansına sahiptir.

26 ekim izmir altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında çim pistteki son koşuları başarılı geçen HAYRİ AĞA(5) iyi form durumu ile favorimizdir. ALPKAN(3), SERTBOĞAÇ(4) ve KARAHİSAR(8) sırasıyla değerlendirilebilir.

2.ayak: Son koşusunda kum pistte üçüncü olan LILY BOS(3) gelişen formuyla kazanmaya yakındır. GREEN SABLE(2) en ciddi rakibidir. COUNTER STRIKE(5) ve EZGİCAN(6) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak: Kum pistteki son koşusunda dördüncü olan EMBİR HAN(1) iyi form durumu ile koşunun en şanslı ismidir. IHLAMUR(4), BİRCANKAYA(3) ve HABERDAR(8) sırasıyla değerlendirilebilir.

4.ayak: Start aldığı son koşusunda kum pistte dördüncü olan URLAEFESİ(5) iyi form durumu ile favorimizdir. GALACTICA(1) ve BAY ÇİFTÇİOĞLU(7) en yakın rakipleridir. WHITE(6) sürpriz şansına sahiptir.

5.ayak: Kum pistte start aldığı son koşuyu kazanan DESTAN AGA(5) öncelikle değerlendirilmelidir. KORAT(3) ve SUN KINGDOM(2) ihmal edilmemelidir. STEEL HORSE(1) sürprizde değerlendirilebilir.

6.ayak: Gecenin son koşusunda çim pistteki son koşusunu kazanan EXTRA GÜZEL(4) iyi form durumu ile kazanabilir. AIRTOUCH(6) en güçlü rakibidir. FANGRI(12) ve ARZUCAN(5) sonraki ihtimallerdir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk