Ana Sayfa » , » Spy x 24 ekim 6'lı ganyan tahminleri

Spy x 24 ekim 6'lı ganyan tahminleri

spy x 24.10.2013 yarış programı

24 ekim izmir altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Kum pistteki ilk startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan BEZMİ ALEM (2) devam eden formu ve uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. PATİSKA (7) ciddi rakibi olup RUZANNA (8) sonraki ihtimaldir. ANUŞKABAY (1) sürpriz yapabilir.

2.ayak: Son startındaki ikinciliğiyle dikkat çeken ZARİFKIZ (5), artan form durumuyla GÖKNAZ KIZI (4), hafif kilolu DESTENAZ (10) ve HATUNSUYU (14) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

3.ayak: Aynı pist ve mesafedeki son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan RAZYANA (8) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. SANSAR (2) ciddi rakibi olup ALTINOLUK (3) sonraki ihtimaldir. ESRAMKIZI (10) sürpriz yapabilir.

4.ayak: Kum pistte start aldıkları son koşularda başarılı neticeler elde etmiş olan CYPRIANA (1) ve MISS FAVELA (5) devam eden form durumlarıyla ilk şanslı isimlerdir. JEST TO JEST (3) ve INCREDIBLE GIRL (2) sonraki ihtimallerdir.

5.ayak: İyi bir form yakalamış olan ÇİFTÇİ BEYİ (3), bir süredir start almamış olan SANTO DOMINGO (2) ve son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan ASLIGIBI (4) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. GOLD TO GOLD (1) ciddi rakipleridir.

6.ayak: Son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan ABSOLUTE STAR (4), iyi form durumunu son koşularına yansıtmış olan YES TÜTÜN (6), artan formuyla VICTORY GOLD (13) ve LUCKYEBRAR (2) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.


24 ekim diyarbakır altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız PRESIDENT ROCK (3), artan formuyla PRINCE OF PERSIA (4), son koşusuyla dikkat çeken CEYHAN BEYİ (1) ve SMALL HALO (5) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

2.ayak: Son koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken ROYA (1) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. COME HERE (9) ciddi rakibi olup AĞASLAN (2) ihmal edilmemelidir. GREENGAGE (3) sonraki ihtimaldir.

3.ayak: İyi bir form yakalamış olan başarılı safkan FOBİ (6) etkili jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. CANKURUŞ (4) ciddi rakibi olup BERKCAN (3) ve İLŞAH (7) sonraki ihtimalleridir.

4.ayak: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan BABA TAYLAN (2) ve son yarışlarıyla dikkat çeken KAYADELEN (6) birlikte şans verdiğimiz isimler olup FATE (4) ciddi rakipleridir. KAREAS (1) sonraki ihtimaldir.

5.ayak: Son startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan BEST COMMANDER (2), etkili jokeyiyle OĞLUM ÇINAR (6) ve son startını ölçü almadığımız CHAMONIX (3) birlikte şans verdiğimiz isimler olup GÜZELCAN (1) ciddi rakipleridir.

6.ayak: İyi form durumlarıyla kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan ACAR KIRNIÇ (4), HASTAYIM (1) ve KÖKMENİNOĞLU (5) birlikte şans verdiğimiz isimler olup ekürili EGE EFESİ (11-8) ciddi rakipleridir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk