22 ekim 2013 ankara at yarışı yorumları

22.10.2013 ankara yarış programı
22.10.2013 ankara yarış programı salı günü
birinci ayak;

Arka arka koştuğu yedi koşuda birincilik elde edemese de sürekli olarak ilk dördün içinde yer alan 3 numaralı Yaşar Amca bu koşu ile birlikte özlediği galibiyete kavuşabilir.

Safkan yine birincilik elde edememe hastalığını sürdürürse 2 numaralı Şahenşah,10 numaralı kalite safkan Şah Remo ve 6 numaralı Esenalp devreye girebilirler.

8 numaralı Al Yetiş Gökhan kocakaya faktörü ile sürpriz yapabilir.

ikinci ayak;

3 numaralı Onyıl son günlerde form düşüklüğü yaşasa da bu tarz gruplarda her zaman birincilik elde edebilecek güç ve kalitededir.

7 numaralı Buffa bilinen güç ve kalitesi ile etkili bir yarış seyrettirebilir kuponlarda olması gerekiyor.

9 numaralı Robinho ve 1 numaralı Vicyory daha sonraki ihtimaller.

üçüncü ayak;

Günün önemli koşularından biri olan 110 bin TL ikramiyeli Selahattin Batu koşusunda 7 numaralı Lyric isimli safkan Halis Karataş ile günün en güvenilir safkanı gibi gözükse de sorunlarının giderildiği söylenen 5 numaralı Kırdemirkır Selim Kaya ile çok sert rakip olacaktır.

Bu iki safkanı ayırt etmeden kuponlara yazmanızı öneriyorum.

Sürpriz arayanlar yarış hayatının ilk koşusunu kazanan 3 numaralı Göl Marmara'yı öneriyorum.

dördüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 2 numaralı Kağızman,3 numaralı Naif Bey,10 numaralı Tumbul İnci ve 8 numaralı Mine Hanım ayrım yapılmadan kuponlarda olması gereken isimler.

beşinci ayak;

Daha önce birçok kez geçtiği rakiplerini Seymenler koşusunda da geçeceğine inandığım 5 numaralı RAMPOLDI Halis Karataş ile günün bankosu olacaktır.

altıncı ayak;

1 numaralı IMPASSIONED Ahmet Çelik ile birinciliğe ulaşabilir.

Eksik koşarsa 2 numaralı Gold Dancer ve 5 numaralı Spite Cat devreye girebilirler.

Önde istediği tempoyu kurduğu anda çok sert gruplarda bile iş yapabileceğine inandığım 4 numaralı Latte ise sürprizde değerlendirilebilir.

22 ekim ankara at yarışı kuponum;

1.ayak; 3,2,10,6,8
2.ayak; 3,7,9,1
3.ayak; 7,5
4.ayak; 2,3,10,8
5.ayak; 5
6.ayak; 1,2,5,4

kupon bedeli; 32 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk