Ana Sayfa » , , » Spy X 23 ekim 2013 6'lı ganyan tahminleri

Spy X 23 ekim 2013 6'lı ganyan tahminleri

23.10.2013 Spy x tahminleri
23 ekim 2013 Elazığ altılı ganyan yorumları

1.ayak: Artan formuyla EYYUPBABA (3) ve WİN RİVER (2) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. TATGÜZELİKIZI (5) ciddi rakipleri olacakken; TATGÜZELİKIZI (7) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

2.ayak: Formda olan MACKHALIA (6) yarışta kazanmaya en yakın isimdir. İyi durumda olan SHRUUQ (4) ciddi rakibi olacaktır. LA LUZ (9) ve TEKCAN (7) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak: İyi durumda olan DİLŞADOĞLU (1) ve ORMAN (5) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. ERMEÇ (2) güçlü rakipleri olacakken; MİRZATAN (4) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

4.ayak: Yükselen formuyla KARTALBEY (1) ve THUNDER CLOUD (7) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. WARHEAD (8) yakın takipçileri olacakken; MY BUMBLE BEE (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

5.ayak: İyi form durumuyla TRENDSETTER (4) ve LIFES LONG FOR RUN (9) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. TORONTO (3) güçlü rakipleri olacakken; YIKILA YIKILA (7) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

6.ayak: Artan formuyla YIKILA YIKILA (8) yarıştaki en şanslı isimdir. AKTAŞOĞLU (6) yakın takipçisi olacakken; ALSİMA (7) ve KIZGIN (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.


23 ekim 2013 İstanbul altılı ganyan yorumları

1.ayak: Formda olan BERMUDA (1) ve SELNUR (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. MARAVILLA (5) yakın takipçileri olacakken; NILSU (6) diğer şanslı isimdir.

2.ayak: Devam eden formuyla BAYHAN (3) ve BULUT REİS (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. İyi durumda olan ŞAHDEMİR (7) en güçlü rakipleri olacaktır. BARİYER (9) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.ayak: Mükemmel form durumuyla BARİYER (7) ve VELİ CAN KIZI (8) koşuda kazanmaya en yakın isimlerdir. HÜLYACAN (2) yakın takipçileri olacakken; TAHİRE (6) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

4.ayak: İyi durumda olan ADAKARASI (1) favori şans verilebilecek isimdir. Artan formuyla DOUBLE TROUBLE (2) yakın takipçisi olacaktır. SKINNYLICIOUS (6) ve ASCELLA (3) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

5.ayak: İyi form durumuyla BALABANLI (1) koşudaki ilk şans verilebilecek isimdir. Formda olan GÖRKİ (3) en yakın takipçisidir. GRUMPY (4) ve BELENGEZ (2) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.ayak: Günün son koşusunda iyi durumda olan BIG APPLE (6) ve LA SANTA MUERTE (13) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. ICE FOUNTAIN (7) güçlü rakipleri olacakken; GOLDEN WEAPON (10) sürpriz şansa sahip isimdir.
Paylaş :

2 yorum:

  1. Şartlı yarış nedir? Eğer Şartlı yarış kazanılır veya kaybedilirse daha sonra hangi yarış veya yarışlar koşulabilir veya koşulamaz.Bilgi verebilirseniz, şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/06/sartli-kosu-nedir-kayit-sartlari.html

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk