1 aralık 2013 İzmir at yarışı tahminleri


1.Koşu: Günün ilk koşusunda son koşusunda çim pistte ikinci olan OĞLUM MELİH(4) artan formuyla favorimizdir. ESCAPE TO VICTORY(1) ve CORITIBA(5) en yakın rakipleridir. LIEBHER(2) sürpriz şansına sahiptir.

2.Koşu: Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunu kazanan SABRİHAN(5) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. KARAMÜRSEL(3) en ciddi rakibidir. KIŞLALI(9) ve RAZYANA(4) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Son koşusunda kum pistte üçüncü olan TEAR DROP(11) öncelikle değerlendirilmelidir. DÖNÜM NOKTASI(3) ve WINNER SIRCLE(12) en yakın rakipleridir. BLUE LIFE(7) sürpriz şansına sahiptir.

4.Koşu: Kum pistteki son koşusunu kazanan ARBOND(4) iyi form durumu ile kazanabilir. MADIBA(3) ve YİĞİT OĞLUM(10) en yakın rakipleridir. GOLD TO GOLD(2) sürprizde değerlendirilebilir.

5.Koşu: Çim pistteki son koşusunda üçüncü olan SEKVENS(11) iyi form durumu ile favorimizdir. FERNANDES(2) en güçlü rakibidir. WOLFRAM(12) ve SABIRLIBEY(4) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Aynı pist ve mesafedeki son koşusundan ikinci olarak ayrılan ŞAHŞAMİL(6) gelişen formuyla koşunun en şanslı ismidir. SERTBOĞAÇ(4) ve YETİŞ(5) ihmal edilmemelidir. ATEŞCAN(8) sürpriz şansına sahiptir.

7.Koşu: Günün son koşusunda kum pistte start aldığı son koşusunda üçüncü olan PHOSPHOROS(3) iyi form durumu ile favorimizdir. BULBASAUR(5) ve AKTAŞ(10) en yakın rakipleridir. CURE NOTICE(13) sürprizde değerlendirilebilir.
Paylaş :

1 yorum:

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk