İstanbul at yarışı yorumları 27 kasım 2013

27 kasım 2013 istanbul yarışları
27 kasım 2013 çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 9 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:30 da start alırken,altılı ganyan saat 15:00 de başlayacak.

Oldukça kalabalık koşuların olduğu program tahmini zor koşulardan oluşuyor.

27 kasım istanbul at yarışı yorumları; (Mara Despina tek olur)

birinci ayak;

Son yarışında Taksim koşusunu üçüncü bitiren ve dikkat çeken 4 numaralı KoyraMert Ahmet Çelik ile büyük şansa sahip olduğunu düşünüyorum.

Bu safkan eksik koşarsa ya da sık koşmaktan etkilenirse potansiyelini yarışlara yansıtmakta zorluk çeken 1 numaralı Halisbey ve boş kilosu ile 2 numaralı Sevimli devreye girerler düşüncesindeyim.

Kaya ekürisi atları ne zaman koşsa yazmayınca insan rahatsız oluyor bu nedenle de ne zaman nasıl koşacağı hiç belli olmayan eküri avantajı ile 6 numaralı Patronkaya'yı da kuponlara eklemekte fayda var.

ikinci ayak;

15 2 yaşlı ingiliz tayının katılacağı maiden mücadelede her ne kadar kum pistteki ilk ve tek koşusunu çok kötü koşsa da kalite olarak kendisinde aşağıdaki rakiplerinin yanında 2 numaralı Görki'ye yüksek şans tanıyorum.

Son koşusunu ikinci bitirirken güçlü rakipleri ile güzel bir mücadele gösteren 5 numaralı Nogay Tuğ kum pistteki başarılı performansı ile etkili olacağını düşündüğüm bir safkan.

Bu iki safkanın yarışı kazanamaması halinde işlerin karışacağını ve bütün safkanların şansı olduğunu düşünüyorum.

üçüncü ayak;

Sürekli oalrak birbirilerine rakip olan safkanların mücadelesinde son koşusunu sürpriz yaparak kazanan 10 numaralı Elvis kantarmasını iyi bilen jokeyi Özcan Yıldırım ile favorim.

9 numaralı Real Power usta jokeyi Halis Karataş'ın binmekte ısrar ettiği bir safkan olduğundan yarışı kazanabilir.

Herkesin de bildiği gibi Halis Karataş gücünü ve performansını beğenmediği safkanlara iki defa üst üste binmez bu nedenle de bu safkanı ihmal etmemek lazım.

Bu iki safkanın dışında her ne kadar kum pistte biraz eksik koşsa da 11 numaralı Dark Rain ve istikrarlı safkan 2 numaralı Royal Beauty önereceğim isimler.

Bir önceki yarışında çok güvendiğim ve tek olarak önerdiğim 15 numaralı Massai Mara'yı da bomba arayanlara önereceğim isimler.

dördüncü ayak;

6 nuamralı MARA DESPINA'nın son koşusundaki performansını muhteşem olarak nitelendiriyorum.

Son koşusunu sert grupta dördüncü bitiren safkanın bu koşusunun farkları yarım boy-boyun-boyun bitti kısacası kazanmış kadar koştu.

Bu nedenle de bu safkan uygunlaşan rakiplerinin yanında sihirbaz ile fotoyu önde geçmesini bekliyor ve banko olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Bölünen maiden'ın ikinci ayağında yarış hayatının ilk koşusunu çim pistte ikinci bitiren ve Mountain Cat yavrusu olduğu için kum pistte çok daha iyi koşacağını düşündüğüm 1 numaralı Big Cat favorim.

Bu safkanın bu yarışta sadece iki rakibi olacağını düşünüyorum.

bu safkanlar yarış hayatında katıldığı 8 koşudan sadece birinde tabela dışında kalan istikrarlı bir safkan olduğunu düşündüğüm 10 numaralı Divina Commedia ve yarış hayatına şartlı koşu ile başlayıp bu koşuyu ikinci bitiren 5 numaralı Lord Who...

altıncı ayak;

Günün en önemli koşusu olan Ihlamur Kasrı mücadelesinde yaşını başını almış huysuz bir safkan olsa da ne denli kaliteli olduğunu koştuğu her koşuda bize gösteren 2 numaralı Bayhan kendisini tanıyan jokeyi Selim Kaya ile favorim.

Bayhan'ın Vali Koşusunda çok sert grupta Rast'ın arkasında yaptığı ikincilik ile bu gruba hakim olabileceğini gösterdi.

Ancak mesafenin biraz kısalmasından etkilenebileceğini düşündüğümden bu safkanın yanında 7 numaralı Demre,10 numaralı Buz Deniz ve 6 numaralı BilgeKurt isimli safkanları yazmak mantıklı olacaktır.

27 kasım istanbul altılı kuponum;

1.ayak; 4,1,2,6
2.ayak; 2,5
3.ayak; 10,9,11,2,15
4.ayak; 6
5.ayak; 1,10,5
6.ayak; 2,10,7,6

kupon bedeli ; 24 TL

İstanbul dikkat edilecek öneriler

günün bankosu ; Mara Despina

günün sürprizi ; Patronkaya

günün bombası ; Massai Mara

günün ikilisi ; Görki/Nogay Tuğ

günün çiftesi ; 2.koşu Radikal Star/El Ganador

1.üçlü ganyan tahmini ;

1.ayak; 7,13,11
2.ayak; 1
3.ayak; 2

kupon bedeli ; 50 misli 7,5 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk