İzmir at yarışı yorumları 24 kasım 2013

24 kasım izmir yarışları
birinci ayak;

Son iki koşusunda oldukça yüksek bir performans gösterip bir ikincilik bir de yakın farklarla üçüncülük elde eden 5 numaralı Sis ve bu tarz mesafelerde iyi işler yapan kendisini tanıyan aprantisi ile 3 numaralı Gülen Aslan eşit şans verdiğim isimler.

9 numaralı Zarif Kız ve 8 numaralı Yünlüce Yıldızı rakiplerinin hatasını değerlendirmek için fırsat kollayacak isimler.

Koşunun sürprizini form durumunun bu koşu ile yükselişe geçeceğini düşündüğüm 7 numaralı Şirince den bekliyorum.

ikinci ayak;

günün tahmini en zor koşularından biri olarak gözüken altılı ganyanın ikinci ayağına fazla at yazmakta fayda olacağı kanaatindeyim.

Son koşusunu kazanan 9 numaralı Kılıçlı devam eden formu ile öncelikli şansa sahip isim.

3 numaralı Tavşanabi,12 numaralı Günyazar,7 numaralı Berhan Kızı ve 4 numaralı Hayal Gibi ihmale gelmeyecek isimler.

Bu safkanları ayrım yapmadan kuponlarınıza yazın.

üçüncü ayak;

2 yaşlı ingiliz taylarının katılacağı maiden mücadelede kum piste yatkın orjini ve son koşusundaki başarılı ikinciliği ile 5 numaralı Tokoğlu ve idmanlarında güzel dereceler yapan 3 nuamralı Dalgaların Sesi arasındaki mücadelenin birinciyi belirleyeceğini düşünüyorum.

dördüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Münci Giz koşusunda yarış hayatı boyunca hep zor grularda sert rakiplerle mücadele eden 3 numaralı Lady Dramalı sonunda dişine göre bir grupta start alıyor.

Sevdiği pist ve mesafede Lady Dramalı usta jokeyi Sadettin Boyraz ile fotoyu önde geçecektir.Günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Gerek koştuğu koşular gerekse de kariyerine bakıldığında bu grubun üstünde olduğunu düşündüğüm 4 numaralı Stromboli normal şartlarda fotoyu önde geçecektir.

Bu safkanı riske grip tek atılabileceğini düşünüyorum.

altıncı ayak;

Günün en karışık koşusu olarak gördüğüm bu ayağı kapatma düşüncesindeyim.İmkanı olanlara bu ayağı kapatmalarını bütçesi uygun olmayanlarında bu ayağa çok at yazmalarını öneriyorum.

24 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 5,3,9,8,7
2.ayak; 9,3,12,7,4
3.ayak; 5,3
4.ayak; 3
5.ayak; 4
6.ayak; H

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk