Atla Gel Şaban


filmin konusu;

Türk sinemasının yetiştirdiği en önemli komedi oyuncularının başında gelen ölümsüz sanatçımız Kemal Sunal'ın en sevilen filmlerinden biri Atla Gel Şaban'dır.

Filmde karısının ve kaynanasının dırdırından bıkan bir adam kolay yoldan zengin olmak için sürekli olarak at yarışı ile ilgilenmektedir.

Birgün dolmuşta yaptığı kuponun çok büyük paralar kazanması mafyanın ilgisini çeker ve Şaban'ı kaçırırlar.

Şaban oynamadığı ama büyük paralar veren altılı kuponu yüzünden mafyanın eline düşmüştür.Asıl kötü olan ise mafyaya verdiği kuponların tutmamasıdır.

Mafya üyeleri bu durumu Şaban'a sorduklarında dolmuştaki ortamın oluşması halinde vereceği kuponların tutacağını söyler.

At yarışı ve Kemal Sunal birlikteliği ortaya muhteşem bir film çıkarmıştır;izlemeyenlerin kaçırmamasını tavsiye ediyorum.

film bilgileri;
yapım;1984
tür;komedi
süre;1 saat 25 dakika
oyuncular;Kemal Sunal,Nevra Serezli,Dinçer Çekmez

atla gel şaban filminden kareler

Atla Gel Şaban İzle
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk