Adana at yarışı yorumları 30 kasım 2013

30 kasım adana yarışları
birinci ayak;

Son koşusunu kazanan 2 numaralı My Pegasus ve bu safkanın arkasında ikincilik elde eden 8 numaralı Doctor Socrates eşit şans verdiğim safkanlar.

Halis Karataş'ın bineceği 1 numaralı Blue Eagle ve 3 numaralı Padri Padre bu iki safkanın eksik koşması halinde devreye girebileceklerini düşündüğüm safkanlar...

ikinci ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatının ilk koşusunu beşinci bitiren ve iyi bir görüntü veren 13 numaralı Tabu artan tecrübesi ile dişine göre rakiplerini geçecektir.

Tahmini zor Adana programının en güvenilir ismi olduğunu düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

üçüncü ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü koşusunda birbirinden zorlu rakipler ile uzun dönemdir mücadele etmeye çalışan 3 numaralı Sanzatu uygun grupta Halis Karataş ile yüksek şansa sahip.

2013 Cumhurbaşkanlığı koşusunda çok iyi bir beşincilik elde edip yarışseverleri şaşırtan 9 numaralı Kemalhan o koşusunu tekrarlarsa kazanır diye düşünüyorum.

Bu iki safkanın dışında sevdiği pist ve mesafede koşacak olan 11 numaralı Blue Beads ve etkili sprintini zamanında atabilirse 8 numaralı Fire Mambo daha sonraki ihtimaller.

dördüncü ayak;

Günün bir diğer önemli mücadelesin olan Umutbey koşusunda Halis Karataş'ın tercihi ile kaliteli safkan 2 numaralı Derhadır yüksek şans verdiğim isim.

Son koşusunu kazanarak kazanamama hastalığını da yendiğini düşündüğümden Derhadır'ın bu grubu rahat geçeceğini düşünüyorum.

Fakat bu yarışın temposunun yüksek olacağını düşündüğümden eküri avantajı ile 3 numaralı Fenerlican ve bu senenin en başarılı safkanlarından biri olan 1 numaralı GümbürGümbür isimli safkanları da kuponlara ekmekte fayda var.

Bu yarışta bombayı kısa sprinti ile 13 numaralı İnanlıoğlu patlatabilir aman DİKKAT.

beşinci ayak;

Bölünen maiden'ın ikinci ayağında 1 numaralı Aslan Star ve 7 numaralı Total Score eşit şans tanıdığım isimler.

4 numarlaı Keremin Atı ve 10 numaralı Capannelle daha sonraki ihtimaller diye düşünüyorum.Bu dört safkanı ayrım yapmadan kuponlara eklemenizi öneriyorum.

altıncı ayak;

Günün en zor koşularından biri olduğunu düşündüğüm altılı ganyanun son ayağına fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Sırasıyla 4 numaralı Kubatoğlu,3 numaralı Sırkale,8 numaralı Win River,14 numaralı Pastacı ve 5 numaralı Seymenağa ayrım yapmadan yazmanızı önereceğim isimler.

30 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 2,8,1,3
2.ayak; 13
3.ayak; 3,9,11,8
4.ayak; 2,3,1,13
5.ayak; 1,7,4,10
6.ayak; 4,3,8,14,5
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk