İstanbul Altılı tahmin 30 kasım cumartesi

1.AYAK: 

57 kilo ile yine bu rakipler arasında mücadele verdiği son 2100 metrelik kum koşusunu yakın aralarla 4.cü tamamlayan ve sonrasında yaptığı hazırlıklarında pırıl pırıl görünen Yanlış Anlama, koruduğu güzel durumu ve koşu içerisindeki ciddi rakipleriyle arasındaki kilo farkını en iyi şekilde lehine çevirmeye çalışacaktır.

İzmir’de umduğunu bulamayan ve bu kez şansını İstanbul pistinde deneyecek olan Delifişek’in daha önce bu pist ve mesafede 2.04.84 gibi bu grup için çok iyi sayılabilecek bir dereceye sahip bulunduğunu altını çizerek belirtmek isterim.

Kendisini 2.kez tercihleyen jokeyi Mehmet Kaya idaresinde kesinlikle ihmal edilmemesi taraftarıyım.

Pist ve mesafe ayırt etmeksizin iştirak ettiği son koşularında birbirinden başarılı sonuçlar ortaya koyarak üstün bir performans sergileyen Ercihanhan, aynı titizlikle hazırlandığı bu yarışında da söz sahibi olacaktır. Sürpriz arayanlar ise; aşama içerisindeki Hamza Bin Davut ve ciddi hazırlanan Baba Kartal ikilisini değerlendirebilirler.

2.AYAK: 

Süratli isimlerin bir araya gelmesi ve bu haftaki hazırlıkları olumlu Bolkarkızı, kantarmasını iyi okuyan aprantisi idaresinde beklenilenin üstünde bir yarış çıkarabilir.

Bursa ve İzmir’de katıldığı son koşularıyla yeni yeni kendine gelmeye başladığını gözlemlediğim Altınipek, bilinen üstün süratiyle bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir.

Üst üste kazandığı son yarışlarıyla göz kamaştıran Akıllı Kız, adeta bütünleştiği jokeyi idaresinde birinciliklerine bir yenisini eklemeye çalışacak.

Gücü nispetinde etkili koşabilen, sentetik pistte sadece bir kez koşan ve bu yarışını da çok kolay kazandığını özellikle belirtmek istediğim Korkut Ceylanı, formda ekürisi Korkut Şıvga ile birlikte üst sıralardaki yerini alacaklardır.

Formunu geliştiren Hırçınkaya ve kısa aranan kendisine iyi geldiğini gözlemlediğim İpekela hata kollarlar.

3.AYAK:

Koşunun tüm yükünü çektiği son 1300 metrelik kum koşusunda düzlükten sonra dışından kolay gelen güçlü rakibi Manoush’a kolay kolay teslim olmayarak rakibinin 1.5 boy gerisinde 1.18.51’lik derecesiyle parlak bir 2.lik sergilediğini gördüğüm Beyaz Bulut’un 100 metre daha kısalan bu mesafede bir solukta bitirebileceğini düşünüyorum.

Büyük bir hayal kırıklığı yarattığı son koşusunu göz önünde bulundurmadığım ve bu haftaki hazırlıklarında çok değiştiğini belirtmek istediğim Hattuşaş’ın bu kez kendisini affettirmeye çalışacaktır.

Birbirinden başarılı ilk üç koşusu ve kendisini özellikle tercihleyen pilotu idaresinde Çalışkan, yatkın olduğu pist ve mesafede yine adından bahsettirecektir.

4.AYAK:

İzmir’de ağır çimde katıldığı son 1300 metre mesafeli çim yarışında koşunun ağır favorisi olan Gümbürgümbür’ü yakın takibe alan ve son 200’e kadar bu rakibini bir hayli sıkıştırmasına rağmen yetiştiremeyerek 1.5 boy geride başarılı bir 2.lik sergileyen Canyiğit’in bir o kadar da etkili ismi geride bıraktığı kesinlikle unutulmamalı.

Koruduğu müthiş durumu ve ilk kez çıkacağı sentetik pistte rağmen bu tayın kazanması normal sonuç olacaktır. Yanına at yazmak isteyenler ise; sıkı bir hazırlık dönemi geçiren Tahire ve istikrar yakalayan Demir Reis ikilisini değerlendirmeli.

5.AYAK: 

Son haftalarda mükemmel bir form sıçraması gösteren Pentagon Force, ağır kilo ile katıldığı son yarışında fotoya yakın bariyer dibinden yaptığı müthiş sprintiyle kazanmayı bilen Hop Hop, formunda önemli derecede gelişmeler olan Marshmallow ve süratli isimlerin bir araya gelmesi şansını yine yükselten Turkish Treasure rakiplerine nazaran çok daha şanslı durumdalar.

Kazandığı koşusunun bir tesadüf olmadığını hazırlıklarında bir kez daha kanıtlayan Snowango, ekürisi Sierre Blanca’nın da yardıma ile üst sıraları zorlamaya çalışacaktır. İdmanlarından çok farklı koşabilen Rodoplu, inatçı karakteriyle gözden uzak tutulmamalı.

Aceleci davrandığı son koşusunu az farkla kaybeden Robinho, aynı hataya düşmeyerek biraz daha sabırlı olması halinde ekibinin yüzünü güldürebilir.

Eski günlerine dönme yolundaki Green Baron ise sürpriz şansına sahip.

6.AYAK:

Bu mesafedeki son koşusunda binicisinin atına olduğundan fazla güvenerek gereksiz yere aşırı beklemesi ve düzlükte 10.durumda iken en dış kulvardan yaptığı müthiş ataklarının ancak kendisine 1.23.91’lik derecesiyle 2.lik getirdiğini gördüğüm Maravilla’nın aynı hataya düşmeyerek biraz daha önlere yakın gitmesi halinde kazanması normal sonuç olacaktır.

Güzel bir hazırlık dönemi geçiren Bermuda, sürekli formunu yükseğe taşıyan Princess Ada, kazandığı koşusundaki güzel formunu koruyan Chachkova ve başarılı son 2.liğiyle İpek Ay dörtlüsü favorinin beklenileni verememesi halinde devreye girmeye çalışacaktır
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk