30 kasım 2013 İstanbul At yarışı tahminleri

30 kasım istanbul programı
birinci ayak;

Son koşusunu 2100 kum pistte 60 kilo ile fotoda da olsa kazanmayı başaran 1 numaralı Ercihanhan azalan kilosu ve devam eden formu ile favorim.

Her ne kadar kendisinden beklenenleri sahaya yansıtamasa da Gökhan Gökçe ile ters bir performans beklediğim 6 numaralı Riri ile Ercihanhan'ın kazandığı koşuyu küçük farklarla kazanan 7 kilo azalan kilosu ile 9 numaralı Yanlış Anlama bu yarışta söz sahibi olacağını düşündüğüm safkanlar.

4 numaralı Hamza Bin Davut idmanlarında iyi dereceler yaparken görüntüsü ile dikkat çekti sürpriz yapabilir DİKKAT.

ikinci ayak;

Son iki koşusunda biri çim biri de kum pist olmak üzere iki koşu kazanan ancak kum pistte daha iyi koştuğunu gözlemlediğim 3 numaralı Akıllı Kız ve bu aralar çok iyi durumda olan eküri avantajı ile 4 numaralı Korkut Şıvga eşit şans tanıdığım safkanlar.

Bu iki safkanın dışına çıktığı anda büyük sürprizlere hazırlıklı olmak lazım...

Benim sürpriz şansı verdiğim isimler 12 numaralı Fosfor,6 numaralı Hırçınkaya ve 11 numaralı Ayyüce....

üçüncü ayak;

Yarış hayatında koştuğu 3 koşudan iki ikincilik bir de birincilik çıkaran,son koşusunda Suharry isimli safkanın mükemmel koşması sonunda 4 boyla ikinci kalan 3 numaralı Çalışkan kendisini tanıyan jokeyi Sadettin Boyraz ile fotoyu önde geçecektir diye düşünüyorum.

Günün ilk bankosu olacağını ve bu grubu rahat geçeceği kanaatindeyim...

dördüncü ayak;

Arka arkaya iki birincilik elde ederken deyim yerindeyse tırnağının ucunda olan 5 numaralı Zirenkkaya devam eden formu ile geride bıraktığı birçok rakibini yine geçecektir.

Günün ikinci bankosu olarak bu safkanı öneriyorum.

beşinci ayak;

Günün en önemli yarışı olan Beykoz Koşusunda 7 numaralı LADY KENTUCKY ve 8 numaralı MARSHMALLOW bir önceki koşunun rövanşına çıkıyorlar.

bu iki safkanın yüksek şans verileceği koşuda sürpriz aramak mantıklı bir tercih olacaktır.

Eküri avantajı ile 5 numaralı Snowango,son koşusunda Hernando Beyi gibi bir safkanı geçme başarısı gösteren 1 numaralı Pentagon Force ve ters bir safkan olan 9 numaralı Robinho ihmale gelmeyecek isimler olacaklardır.

altıncı ayak;

İki koşu kazandıktan sonra katıldığı mücadeleyi burun farkıyla Elvis'e kaybedip üçte üç yapamayan 1 numaralı Maravilla,son koşusunu kazanıp yarışseverleri sevindiren 3 Chachkova ve Maravilla'nın arkasında ikincilikleri olan 4 numaralı İpek Ay eşit şans verdiğim safkanlar.

Mehmet Kaya'nın tercih ettiği 2 numaralı Bermuda ve 6 numaralı Bella Cosa bu safkanların eksik koşması halinde devreye gireceklerdir.

30 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 1,6,9,4
2.ayak; 3,4,12,6,11
3.ayak; 3
4.ayak; 5
5.ayak; 7,8,5,1,9
6.ayak; 1,2,4,2,6

kupon bedeli ; 25 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk