Adana at yarışı tahminleri 26 kasım 2013 salı

26 kasım adana yarış programı
26 kasım 2013 salı günü Adana hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşuda oluşuyor.Adana yarışları saat 14:30 da start alırken altılı ganyan ise saat 15:00 de start alacak.

Türkiye'yi etkisi altına alan yağmur nedeni ile salı günü Adana'da da sağanak yağmur bekleniyor.Bu nedenle de yağmur yaparsa sonuçları etkileyeceğini düşünüyorum.

26 kasım Adana at yarışı yorumları; (Buffa tek olur)

birinci ayak;

Grubun çim pist performansı en yüksek safkanı olan ve son üç çim pist koşusundan iki ikincilik çıkaran 4 numaralı Elifim öncelikli şans verdiğim isim.

Eğer yağmur nedeniyle çim pist yarışları ertelenirse ve yarış kuma alınırsa 1 numaralı Emirsultan,2 numaralı Gaddarınoğlu ve eküri avantajı ile 5 numaralı Sırra Kadem devreye kesinlikle gireceklerdir.

Bu yarışın sürpriz ismi idmanlarını yarışa yansıtma halinde 12 numaralı Edoşkaya olabilir ihmal etmeyin.

ikinci ayak;

Kum pistte iyi yarışlar çıkaran 1 numaralı Sunny Child çim piste yatkın orjini ve formda jokeyi Akın Sözen ile favorim.

Bu safkanın en ciddi rakipleri Gökhan Kocakaya'nın tercih ettiği 7 numaralı Manzanillo ve bir türlü beklenen yarışları koşamayan güçlü kan hattına sahip 3 numaralı Marvelous Girl isimli safkanlar olacaktır.

Son iki koşusunu çok beğendiğim 4 numaralı Apple Candy ve zaman zaman ters performanslar gösteren 11 numaralı Fast and Faster daha sonraki ihtimaller olacaktır.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede kum pistte çok iyi koşan 7 numaralı Cebenur,son ikinciliği ile dikkat çeken 9 numaralı Kozan Gülü ve idman performansı çok başarılı olan 11 numaralı Umunç arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

dördüncü ayak;

Bu tarz mesafelerde geçmişte birçok başarılı yarışı olan ve bu grubun çok üstünden bir kalitesi olduğunu düşündüğüm 2 numaralı Buffa'dan çok iyi bir yarış bekliyorum.

Riske girmeyi sevenlere bu safkanı tek atmalarını öneriyorum.

beşinci ayak;

Bu sene çok başarılı yarışlar sergileyen 4 ve yukarı yaştaki arap atlarının katılacağı günün önemli yarışı olan Narenciye koşusunda sprintinde geç kalmazsa 2 numaralı Tozan yüksek ihtimal yarışı kazanır düşüncesindeyim.

Zaman zaman çok iyi koşan Tozan gününde olmazsa bu yarışın karışacağını düşünüyorum.

bu nedenle Tozan'ı tek atamayanlara kalitesinden kimsenin şüphesinin olmadığı 1 numaralı Karaeser ve bu tarz mesafeleri çok seven 13 numaralı Özfidan isimli safkanları öneriyorum.

altıncı ayak;

Yarış kazanma kabiliyeti çok iyi olmasa da koştuğu birçok koşuyu adından söz ettirip tabelada bitiren 7 numaralı Impassioned ve yine tabelanın müdavimlerinden olan 5 numaralı Best Wango eşit şans tanıdığım safkanlar.

Bu yarış bu iki safkanın dışına çıkarsa 9 numaralı Royal Tozan bombaların bombası olabilir kesinlikle kuponlarınıza yazın hatta direk ganyan oynayın.

26 kasım adana kuponum;

1.ayak; 4,1,2,5,12
2.ayak; 1,7,3,4,11
3.ayak; 7,9,11
4.ayak; 2
5.ayak; 2,1,13
6.ayak; 5,7,9

kupon bedeli ; 33,75
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk