Ana Sayfa » , » 27 kasım İngiltere Kempton Park tahminleri

27 kasım İngiltere Kempton Park tahminleri


1.AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı safkanların bölünen handikapının ilk kısmında, son koşularında bekleneni verememişse de sürekli daha ciddi rakiplerle mücadelede UNMOOTHAJ (7) çıkış yapabileceği bir yarış buldu.

Son sekizinciliğinde dahi fotoya kadar mücadeleden kopmayan safkan uygun rakipler yanında en şanslı isimdir. Gruba baktığımızda son koşularında kazanıra dahi girememiş safkanların çokluğu hemen göze çarpıyor ve bu yüzden UNMOOTHAJ riske edilerek "tek" yazılabilir.

Riske girmek istemeyenler formda olmalarından dolayı BOBS HER UNCLE (6), WHINGING WILLIE (5) ve pist ve mesafeyi seven MOUNTAIN RANGE (4)'ı değerlendirebilirler.

2.AYAK: 

Bölünen handikapın ikinci kısmında ise son yarışı hayli tatminkar olan THANKYOU VERY MUCH (10) ve uzun aradan sonra koşu gören STORM (7) ikilisi başta olmak üzere SPRING TONIC (3), MR LANDO (8), ARASHI (1), SHIRATAKI (5) ve ENRICHING (4) ayrımsız kuponlarda bulunmalı.

3.AYAK: 

2 yaşlı tayların maiden mücadelesinde son koşusunu ölçü almadığım NOVA CHAMP (6)'ın uygun rakipleri yanında hak ettiği galibiyete bu kez ulaşacağını düşünüyorum.

4.AYAK:

Listed sınıfta günün en zevkli yarışını izleyeceğiz ve FATTSOTA (2) ile BANOFFEE (6) arasında kıyasıya bir mücadele olacak gibi. Tecrübe eksikliğine rağmen koştuğu yarışlarında iyi bir isim olduğunu gösteren MODERNSTONE (7) güçlü sprint yapabilen bir isim. Bu özelliğinden dolayı ilk kez koşacağı Kempton pistine uyum sağlamasını beklediğim kısrak güçlü rakiplerini zor da olsa geçebilir.

5.AYAK: 

Vasatı aşamamış safkanların maiden mücadelesinde uzun aradan sonra iki yarış gören TARQUIN (1)' in özellikle son yarışı hayli tatminkar ve bu grupta kazanmaya oldukça yakın. Uygun rakipler yanında koşacak bir diğer isimde WANDSWORTH (6). Bu iki safkan arasındaki mücadeleden koşunun galibinin çıkmasını bekliyorum.

6.AYAK: 

Class 2 düzeydeki kısa mesafeli sürat koşusunda LANCELOT DU LAC (2), TIDDLIWINKS (1), PCTURE DEALER (7), ATHENIAN (8) ilk önce düşünülmesi gereken safkanlar olsalar da diğer safkanlarında sürpriz şanslarının olduğunu düşünüyorum. İmkanı olanlarca bu ayak kapatılmalıdır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk