İzmir 6'lı ganyan tahmini 28 kasım 2013


1.Ayak: Bursa'da kazandığı koşu ile moral bulan formda isim SEZGİNŞAH bir kez daha fotoyu önde geçmeye oldukça yakın görünüyor. Son yarışlarında istediği sonuçları elde edememesine rağmen yavaş yavaş kendine gelmeye başlayan KAMBER, bu grup için tatminkar sonuçlar elde eden ERTANBEY ve kazandığı yarışının ardından hazırlıklarını aksatmadan sürdüren eküri avantajlı ONURSOY favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

2.Ayak: Start aldığı üç koşuda da son derece başarılı performans ortaya koyan ve yarış hazırlıklarında da son derece canlı görünen TROPICAL THUNDER favorim. Her iki pistte de etkili koşan istikrarlı isim BALOUCAT favorinin en ciddi rakibidir. Ankara pistinde tatminkar sonuçlar elde ettikten sonra idmanlarında daha da iyi Duruma geldiğini gözler önüne seren UTKUNŞAH, son koşusundan birincilikle ayrılan formda isim LESNİ VESMİR ve İstanbul'da tatminkar yarışlar koştuktan sonra tekrar İzmir'e dönen yetenekli kısrak SİBELSU daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

3.Ayak: Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda OBRASEL, AKANTAY, OVA, ENDEKS, ÖZÇETİN ve ESEDAYI ayırım yapılmadan kuponlarda bulundurulması gereken safkanlardır.

4.Ayak: Form ve performans olarak rakiplerinden bir adım önde olduklarını düşündüğüm kısraklar ASLIGİBİ, İKRAN ve SPRING RAIN arasında geçmesini beklediğim zevkli ve çekişmeli birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: Beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu ölçü almadığım ve süper bir galop yaparak hazırlıklarını tamamlayan ALPKAN eküri avantajı ile kazanmaya oldukça yakın görünüyor. Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, artık kazanacak kıvama geldiğini gözlemlediğim ORKUNBEY, lehine pist ve mesafede start alan formda isim YAVUZSOY, uyumlu aprantisi ile USTA ve bu aralar bir patlama beklediğim BAŞEFENDİ sırası ile devreye girebilirler.

6.Ayak: Son koşularında elde ettiği sonuçlar ile beğenimi kazanan ve idman pistinde de ormunu muhafaza ettiğini gözlemlediğim FESTINA LENTE'yi müsait rakipler ile start alacağı bu koşuda altılı ganyan kuponlarınıza günün en sağlam bankosu olarak yazabilirsiniz.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk