24 kasım Adana altılı ganyan tahminleri

1.Ayak:

Bir yarış koşup üçüncü olduktan sonra idmanlarına daha da hız kazandırarak bu koşuyu hedef yapan EUROWINGS ve ileride adından sıkça bahsettirecek yetenekte bir isim olduğuna inandığım CELSIUS eşit şans verdiğim taylardır.

İdmanları az da noksan olmasına rağmen oldukça kalite bir isim olan DAĞTEKİNHAN’ı bu koşu ile birlikte takibe almakta fayda var.

2.Ayak:

Başarısız son koşularının ardından idman pistinde uzun galoplar yaparak hazırlanan İMPARATOR benim favorim.

Az farkla ikinci kaldığı son koşusunu bir hayli beğendiğim GENCERHAN, istikrarlı isim SANCAKTEPE, grubun iyi performanslı isimi olan İNANLIOĞLU, istikrarlı safkan ORFİA ve sert rakiplerinden etkilenip tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığım BEŞİRYILDIZ koşuda iddialı olabilecek diğer isimlerdir.

3.Ayak:

Üst üste ikinci olduğu koşularının ardından idman pistinde iyi bir form tuttuğunu gözlemlediğim AMAZONİK koşunun en şanslı isimidir.

İstikrarlı koşan YENİDÜNYA, çim pistte çok etkili sonuçlar alabilecek kapasiteye sahip olan HÜRGÜZEL, artık kazanacak kıvama gelmeye başladığının sinyallerini veren DOĞU KIZI ve toparlanmaya başlayan ÇOKKAZAN KIZI ihmal edilmemesi gereken kısraklardır.

4.Ayak:

İkinci olduğu ilk koşusunun ardından çok daha iyi duruma geldiğini gözlemlediğim GEMİCİ’nin rakiplerine üstünlük sağlayarak maidenden çıkacağını düşünüyor ve günün en sağlam bankosu olarak kuponlarınıza yazmanızı öneriyorum.

5.Ayak:

İstanbul pistinde tatminkâr yarışlar koşan ERGÖZ ve son üçüncülüğünün ardından formunu daha da yükselten BIG STREAM eşit şansa sahipler.

Pist ve mesafe ayırımı yapmadan oldukça istikrarlı koşan MAGIC RAIN, kazandığı koşu ile şanssızlığını kıran THELMA ve her geçen gün biraz daha iyi duruma gelmeye başlayan LA SANTA ROJA favorilerin eksik koşması halinde devreye girebilirler.

6.Ayak:

Son koşusunda tabela dışı kalmasına rağmen bu grup için tatminkar bir derece gerçekleştiren VIRGIN PEARL ve rakiplerine göre ağır bir kilo ile start alacak olan kalite isim GIFTED AKAY ayırım yapılmadan altılı ganyan kuponlarında bulundurulmalıdır.

Bu safkanların beklenen yarışını yapamaması durumunda inişli çıkışı bir grafik çizen PASİFİKA ile idman pistinde bir hayli beğenimi kazanan SALFORD devreye girebilirler. Bol Şanslar…
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk