28 kasım diyarbakır at yarışı tahminleri

28 kasım diyarbakır yarış programı
birinci ayak;

Son koşusunu ölçü almadığım 5 numaralı Golden Castle ve 8 numaralı Wind rose eşit şans tanıdığım isimler.

3 numaralı Generoso ve 1 numaralı Balerina etkili yarış beklediğim safkanlar

ikinci ayak;

6 numaralı Always Delfina'nın uzun süredir devam eden birincilik hasretine bu koşu ile son vereceğini düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

üçüncü ayak;

1 numaralı uçarlım,2 numaralı Cadaloz ve 3 numaralı Miraybatur arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

dördüncü ayak;

7 ingiliz safkanının katıldığı bu ayağı kaparatmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.Koşuya katılan her safkanın birincilik şansı olduğunu kanaatindeyim.

beşinci ayak;

Bu aralar rakip tanımayan ve son iki koşusunu uzak farklarla kazanma başarısı gösteren 10 numaralı Georgeofthejungle yüksek şans verdiğim isim.

son koşusunu ölçü almadığım 3 numaralı Kartalbey bu safkanın en sert rakibi olacaktır.

11 numaralı Motas ve 4 numaralı Joyeux daha sonraki ihtimaller.

altıncı ayak;

Kum pistte iyi performanslar gösteren 3 numaralı Sihirim ve son beşinciliğini beğendiğim 6 numaralı Kökmeninoğlu eşit şans verdiğim safkanlar.

Son koşusunu ölçü almadığım ve bir patlama beklediğim 5 numaralı Tumbul Adnan bu safkanların ciddi rakibi olacaktır.

Kazandığı koşunun ardından arka arkaya boş koşan 4 numaralı Ertekin yine büyük bir sürpriz yapıp yarışseverleri üzebilir dikkat.

28 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 5,8,3,1
2.ayak; 6
3.ayak; 1,2,3
4.ayak; H
5.ayak; 10,3,4,11
6.ayak; 3,6,5,4
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk