Ana Sayfa » , , » 25 kasım 2013 İngiltere at yarışı tahminleri

25 kasım 2013 İngiltere at yarışı tahminleri


Programdaki yarışlar saat 16:30 da start alırken,altılı ganyan ise saat 17:00 de başlayacak.

25 Kasım İngiltere yarış programındaki koşulara altılılı ganyan ile birlikte; yedili plase, beşli, dörtlü ve üçllü ganyan oynanabilecek.

(birim fiyat 3 Kuruş)

1.AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı safkanların maiden mücadelesinde rakipleriyle arasında ciddi derecede güç ve kalite farkı bulunan NICKELS AND DIMES (7) için kolay bir yarış olması gerekir.

2.AYAK: 

Class 5 düzeydeki bu handikap mücadelede her ne kadar son koşularında beklenenden uzak bir görüntü çizse de kalitesiyle rakiplerinin önünde olduğunu düşündüğüm LIVING LEADER (2) en şanslı isimdir.

Geçtiğimiz sezonun başarılı safkanı RUGOSA (1) sorunlarından dolayı son koşularında fasılalı start alıyor olsa da son koşusunda ilk kez dikkat çekici bir yarış yaptı ve nispeten daha uygun rakipler yanında daha başarılı olabilir. bu koşuya aradan sonra katılacak olan DAVID' S SECRET (8), maiden olmasına rağmen gününde olduğu zaman dikkat çekici yarışlar yapabilen NELINA (10), son yarışını kazanan BARBADOS BOB (4), son koşularında sürekli istikrarlı koşan KIMBALI (5) ve LUCKY LODGE (6) ikilisi koşunun diğer şanslı isimlerdir.

3.AYAK: 

Class 6 Handikap mücadelede DANSILI DUTCH (6), BAILE ATHA CLIATH (7), CANDY KITTEN (5), KHAJAALY (2) ve DELIGHTFUL SLEEP (3) ayrımsız yazılmaldır.

4.AYAK:

Vasat düzeydeki tayların mücadelesinde son iki startındaki performansını bu koşuda devam ettirebilirse kazanabileceğini düşündüğüm TYRSAL (4) en şanslı isim olacaktır.

Kum pistteki tatminkar yarışlarını son galibiyetiyle devam eden Mastercraftsman'ın ufak yapılı kızı STARLIGHT PRINCESS (3) ile rakibine geçildiği son yarışının ardından stili icabı daha iyi uyum sağlayabileceğini düşündüğüm Wolverhampton pistinde ilk kez koşacak olan MY MY MY DILIZA (5) favorini ciddi rakibidirler.

5.AYAK:

Vasat düzeydeki 2li tayların bu kez uzun sayabileceğimiz mesafedeki bir başka mücadelesinde geçen hafta koşup kazandığı yarışında "Son koşusunda ilk kez kazanan safkana bu kadar çok yaklaşan SLINKY MCVELVET (6)' in ilk kez koşacağı pist ve mesafeye uyum sağlayacağını düşündüğümden sürpriz şansı veriyorum" diyerek önerdiğimiz ve sürpriz yaparak kazanırken bizi mahçup etmeyen SLINKY MCVELVET (2) devam eden formuyla yine ilk şanslı isimdir.

Yine aynı koşuya kayıtlı olmasına rağmen koşudan çıkartılan CHANCEUSE (4) son koşusunda bu grupla kıyaslanmayacak derecede üstün olan rakibinin arkasında uzak farklı gerisinde kalırken bir diğer güçlü rakibine fotoda ikinciliği vermişti. Grup içinde en formda isimlerden biri olan safkanın favorinin tek rakibi olacağı kanısındayım.

6.AYAK: 

Class 4 düzeydeki Handikap mücadelede grubun az atlı ve birbirine denk isimlerden oluşması sebebiyle her ata şans vermek gerektiğin düşünüyorum. Pist ve mesafeye aşina safkan ALL THE WINDS (2) ve Wolverhampton pistindeki ilk yarışından ikincilikle ayrılan MONTJESS (6) ikilsi başta olmak üzere NOBLE ALAN (1), MURCAR (3), LAYLINE (4) ve TOUGHNESS DANON (5) sıralaması dikkate alınabilir. Bol Şanslar… 25 kasım 2013 pazartesi günü İngiltere'nin Wolverhampton hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

25 kasım 2013 İngiltere erken bahis oranları;

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU516-2
2.KOŞU716-3
3.KOŞU47-36-1
4.KOŞU635-8
5.KOŞU35-42-7
6.KOŞU534
7.KOŞU521
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk