Adana altılı ganyan tahminleri 26 kasım salı


birinci ayak;

bir ara arka arkaya koşular gördüğü için yıpranan iyi koşamayan 7 numaralı Şah Remo 16 günlük aradan sonra etkili koşabilir dikkat.

Bu safkanın yanına ekürisi ile yarışa katılan Sırra Kadem,ne zaman nasıl koacağını kestiremediğim Elifim,ve son koşusu ölçü olmayan Panter yazılabilir.

ikinci ayak;

11 numaralı Fast and Faster birçok yarışsevere göre bu koşuyu kazanır kanaatindeler.Bu nedenle  bu safkanı kuponlarınıza kesin yazın.

Bu safkan dışında 2 numaralı Şasemu,1 numaralı Sunny Child ve 5 numaralı Rocks ihmale gelmeyecek isimler ayrım yapmadan yazın.

bomba arayanlara ise MARVELOUS GIRL isimli safkanı önereceğim.

üçüncü ayak;

son koşusunu yakın bir farkla ikinci bitiren,katıldığı yedi koşunun beşini tabelada bitiren 9 numaralı Kozan Gülü mesafenin uzaması ile birlikte bu yarışı kazanacağını düşündüğüm isim haline geldi.

sizlere günün bankosu olarak Kozan gülü'nü öneriyorum.

dördüncü ayak;

Çok sıkıntılı bir koşu olduğunu ve bu yarışa katılan her safkanın eşit şansa sahip olduğunu düşünüyorum.

İmkanı olanlara bu ayağı kapatmalarını tavsiye edeceğim.Maliyet yükselir bu ayağı kapatamam diyenler için sıralamam;

1 numaralı Bossy,2 numaralı Buffa,3 numaralı Lullaby ve 4 numaralı Symphony...

beşinci ayak;

Kış szeonunda Adana'yı tercih eden başarılı arap atlarının katılacğaı Narenciye koşusunda ideal mesafesinde ve sakatlıktan harika dönen Uğur Polat ile 13 numaralı Özfidan yüksek şans tanıdığım isim.

Tabi ki bu yarışta sonlarda kısa sprinti ile rakiplerini avlamayı seven 2 numaralı Tozan ve 1 numaralı Karaeser olmadan kupon doldurulmaz.

Klasik olarak bu tarz yarışlarda sürprizlerle sık sık karşılaşıyoruz bu ayakta da sürpriz olursa bunu iki safkan yapabilir.

Birincisi 7 numaralı Şimşek Zaferi
İkincisi  3 numaralı Yamaner.

altıncı ayak;

Kazandığı koşunun ardından bir üst grupta kısa vade koşuya katılan ve birçok üst düzey rakini geride bırakıp tabelaya giren 5 numaralı Best Wango sevdiği pist ve mesafede koşuyu kazanacaktır.

Yetkililerinin de bu koşuyu hedeflediği ve safkanın form durumunda oldukça memnun olduğunu da belirtmem gerekiyor.

Günün kalesi Best Wango olacaktır ; şayet bu safkan yarışı kazanamazsa bu ayaktaki her atın geliri olduğu kanaatindeyim..

alternatif tahmin

1.Ayak:

Oldukça denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda ELİFİM, SAÇANBEY, ROKET, UÇARGİDER, ŞAH REMO, KARAGÜZEL ve EMİRSULTAN ayırım yapılmadan altılı ganyan kuponlarında bulundurulmalıdır.

2.ayak: 

Sert rakipler ile mücadele edip tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusunda bir hayli beğenimi kazanan MANZANILLO’ya ilk şansı veriyorum.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, İstanbul’da tatminkar yarışlar koşan MARVELOUS GIRL, kazandığı koşu ile şeytanın bacağını kıran YAKUZA, etkili formunu muhafaza eden AKİLA, rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olan yetenekli isim SUNNY CHILD, her iki pistte de başarılı sonuçlar elde edebilen ŞASEMU ve İstanbul’dan formda gelen APPEL CANDY sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak:

Üçüncü olduğu son koşusu ile artık kazanacak kıvama gelmeye başladığının sinyallerini veren UMUNÇ favorim. Start aldığı her koşu sonrası daha da iyi duruma gelen BORDALI etkili pilotu ile favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

Çok iyi hazırlanan KARABURUN, İstikrarlı kısrak KOZAN GÜLÜ, gücü oranında sonuçlar elde eden GÜLSEVİM, yavaş yavaş kendini bulmaya başlayan ERZANBEY, ŞEN MÜRVET ve CEBENUR koşuda şanslı olabilecek diğer taylardır.

4.Ayak:

Adana pistinde start aldığı ilk koşusunu üçüncü tamamladıktan sonra form grafiğini daha da yükselten SYMPHONY dişine göre rakipler ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün ilk banko isim olacaktır.

5.Ayak:

Kazandığı koşu sonrası idmanlarını aksatmadan sürdürerek etkili formunu muhafaza etmeyi başaran AKARÇAY’ın sertleşen rakiplere rağmen fotoyu önde geçeceğine inanıyor ve günün bir diğer bankosu kuponlarınıza yazmanızı tek öneriyorum.

6.Ayak:

Üst üste son derece istikrarı yarışlar koşan IMPASSIONED birinciliğin en güçlü adayıdır. Tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığım LITTLE EMRE, grubun iyi performanslı isimlerinden olan BEST WANGO ve oldukça tatminkar yarışlar koşan YOLCU BEY favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk