25 kasım Şanlıurfa altılı ganyan tahminleri


1.ayak:

Formda olan ORDUNARIUS PROF (1) ve UNSTOPPABLE (11) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. COLD WATER (2) yarıştaki güçlü rakipleri olacaktır. PEYK (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

2.ayak;

İyi durumuyla ABJAR ACADEMY (2) koşuda ilk şans verilebilecek isimdir. Formda olan HARD WORKER (6) yakın takipçisi olacaktır. BABA TAYLAN (3) ve BRAVE GREY (4) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

3.ayak: 

Yükselen formuyla LYRA (10) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan DOĞANCIK (1) yakın takipçisi olacaktır. ACAR KIRNIÇ (5) ve SUALP (3) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

4.ayak:

Artan formuyla ERENCİK (3) ve PERFECT GOLD (5) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. RACHEL CORRIE (7) güçlü rakipleri olacaklardır. Ekürisiyle GOLDBORS (4-8) diğer şanslı isimdir.

5.ayak: 

Devam eden formuyla COME HERE (2) ve LADY ÇERNO (1) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. SON SERVETİM (4) ciddi rakipleri olacakken; HADRA (3) sürpriz şanslı isimdir.

6.ayak: 

Günün son koşusunda ELİFNUR SULTAN (3) ve UÇAN ŞAHİN (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. İVRİZ GÜLÜ (5) yakın takipçileri olacakken; FİNCANTAY KIZI (4) diğer şans verilebilecek isimdir.

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk