Ana Sayfa » , » Chp den başbakana at yarışı soruları

Chp den başbakana at yarışı soruları



CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu Ak Parti lideri ve bu ülkenin başbakanı Tayyip Erdoğan'a at yarışı ile ilgili sorular yöneltti.

Chp'nin eleştirilerinin ana gündem maddesi şans oyunları gibi gözükse de at yarışı genel soruların ana konusu oldu.

Chp'nin din ile özdeşleşen bir parti olan Akp'yi bu şekilde eleştirmesi sonucunda at yarışı ile ilgili yeni düzenlemeler gelebileceğini düşünüyorum.

Yani iki partinin arasında yıllardır süregelen çekişme sonucunda bu sektörden ekmek parasını kazanan insanlara zarar vermemesini umut ediyorum.

İşte Chp'nin Başbakana yönelttiği Akp soruları;
  1. 2002'den beri tüm şans oyunlarından, at yarışları da dahil olmak üzere her yıl ne kadar hasılat elde edilmiştir?
  2. Şans oyunlarından elde edilen hasılat hangi alanlara aktarılmıştır?
  3. Bu şans oyunlarının oynatılmasının dinen caiz olup olmadığı konusunda Diyanet İşleri Baş anlığı'na görüş sorularak fetva alınmış mıdır? Alınmadıysa alınacak mıdır?
  4. At yarışlarının, şans oyunlarının bu kadar çok oynanmasının bayilik sayısının 2002'de "Bin' iken şimdi "Altı bin'e çıkmış olması parti politikanıza ters değil midir?
  5. Dinen haram olan at yarışları ve şans oyunları yasaklanacak mıdır?
  6. Hükümetiniz döneminde at yarışlarının sayısı neden haftada 7 güne çıkarılmıştır?
  7. At yarışlarından her yıl ne kadar para kazanılmıştır?
  8. Gece at yarışı oynanmakta mıdır? Oynanmakta ise nerelerde oynanmaktadır?
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk