29 Kasım Bursa altılı ganyan tahminleri

29 kasım bursa yarış programı
birinci ayak;

Yarış hayatının ilk koşusunu üçüncü bitiren Pi Angel artan tecrübesi ile favorim.7 numaralı Dasara kum piste yatkınlığı ile favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

Bayramoğlu bu iki safkanın hatasını kollayacaktır.

ikinci ayak;

Son koşusunu ölçü almadığım MOONSHINE CORAL bu grubun üstünde bir kaliteye sahip olduğundan koşuyu kazanıp birincilik serisine devam edecektir.

Banko olarak öneriyorum.

üçüncü ayak;

Son koşusunu kazanırken çok iyi gözüken Adımnur devam eden formu ile öncelikli şans verdiğim safkan.

Kikkilu,Göreme,Destan Yazan bu yarışta etkili olacaklardır.Bu dört safkanı ihmal etmeden kuponlara yazın.

dördüncü ayak;

8 safkanın katıldığı yarışta birbirine denk güçlerin savaşına tanık olacağınız.Bu nedenle de ben ayrım yapmadan bütün safkanları yazmanızı öneriyorum.

Altılı ganyan bu ayaktan para yapacaktır kapatmayacaksanız da fazla at yazın.

beşinci ayak;

Lady Miniko başarılı yarışlarının ardından çim pistte kötü koşup hayal kırıklığı yaratsa da kum pistte ne denli farklı koştuğunu son koşusu ile gösterdi.

Bu nedenle de bu safkanın denk grupta özlediği birinciliği ulaşacağını düşünüyorum.

altıncı ayak;

Bu koşu için fazla yoruma gerek yok Sly Belle,Prodom,Silver Plane,Midas Touch,Eudemos,Last Dragon ayrım yapılmadan yazılması gereken kaliteli isimler...
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk