İngiltere at yarışı tahminleri 26 kasım 2013



Programdaki yarışlar saat 18.20 de start alırken,altılı ganyan ise saat 18:50 de başlayacak. 

26 Kasım İngiltere yarış programındaki koşulara altılılı ganyan ile birlikte; yedili plase, beşli, dörtlü ve üçllü ganyan oynanabilecek. 

(birim fiyat 3 Kuruş)

İngiltere at yarışı tahminleri 26 kasım

1.AYAK: 

Dişilere ait zor bir koşuyla başlıyoruz. Mümkün olduğunca kalabalık tutulması gerektiğini düşündüğüm bu koşuda benim sıralamam BARBS PRINCESS (2), BEACON TARN (10), WELSH MOONLIGHT (11), HANNAHS TURN (1), DREAM SCENARIO (4), MANDARIN BAR (8), SASKIA'S DREAM (9), BATCHWORTH LADY (6) ve TIGER' S HOME (12) şeklinde. 

2.AYAK: 

3 ve yukarıların Clqass 4 Handikap mücadelesinde CAPO ROSSO (2) ve IPTISAM (1) rakiplerine oranla daha iyi isimler ve ilk şanslı isimler. Kısa bir müddet dinlendirilip koştuğu son yarışını 4. olarak bitiren PIDDIE'S POWER (4) o yarışının bir tık önüne geçebilirse koşunun sürpriz bir çıkış yapabilir. Bu safkandan çok iyi bir yarış bekliyorum. Son koşularında sürekli istikrarlı koşan LIVING THE LIFE (7), son yarışını kolay kazanan FANTASY GLADIATOR (5) sonraki ihtimaller olup FIELDGUNNER KIRKUP (3) koşunun sürprizidir. 

3. AYAK

3 ve yukarı yaşlı safkanların maiden mücadelesinde ilk kez böylesine uygun bir grup yakalayan NUMBER ONE LONDON (4) son başarılı yarışının ardından ilk şanslı isimdir. Kempton Park'ın süratli pistinde, çok çok daha sert gruplarda başarısız iki yarış koşan JALADEE (3) bu kez yavaş piste çıkacak ve o da favorimiz gibi uygun rakipleri yakalamış durumda ve piste uyum sağlarsa etkili bir yarış koşabilir. 

4. AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait Class 6 düzeydeki bölünen handikapın ilk kısmında ilk kez "kapalı gözlük" aksesuarı ile koştuğu geçen haftaki yarışında sürpriz bir ikincilik elde ederken hayli tatminkar bir görüntü sergileyen GALILEE CHAPEL (6)' in aynı koşusunu tekrarlaması halinde bu yarışı kazanmasını bekliyorum. 

5.AYAK: 

Bölünen handikapın ikinci kısmında ise geçen haftaki yarışında "banko" önerdiğimiz SHAMIANA (4) her ne kadar beklentilerimizi karşılayamamış olsa da çok kötü koşmayarak tatminkar bir 3.lük elde etti. Bugün SHAMIANA'ya bir kez daha güveniyor ve kazanmasını bekliyorum. 

6.AYAK: 

Birbirine denk ve iyi isimlerin buluştuğu günün son ayağı hayli çekişmeli geçecek gibi. Safkanlar arasında ayrım yapmak bence hata olur.

26 kasım ingiltere erken bahis oranları;
FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU14-67-2
2.KOŞU1-1012-24-6
3.KOŞU578-1
4.KOŞU748
5.KOŞU96-75-10
6.KOŞU21-34-5
7.KOŞU514
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk