İzmir At yarışı tahminleri 28 kasım 2013

28 kasım 2013 perşembe yarış programı
28 kasım 2013 perşembe günü İzmir Şirinyer hipodromunda koşulacak yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Altılı ganyan saat 18:00 da başlayacak.

İzmir at yarışı yorumları 28 kasım perşembe (Aslı Gibi Banko)

birinci ayak;

Zaman zaman ters koşular çıkaran safkanların mücadelesi her türlü sonuca açık bir yarış gibi gözüktüğünden ilk ayağa fazla at yazmakta fayda var.

Benim sıralamam eküri avantajı ile 3 numaralı Onursoy,arka arkaya kum pistte iki başarılı koşu çıkaran 10 numaralı Ertanbey,4 numaralı Sezginşah ve 7 numaralı Kamber...

Bu koşuda bomba patlarsa idmanların toparlanma emareleri taşıyan dereceler yapan 6 numaralı Arzukız yapar kanaatindeyim.

ikinci ayak;

İzmir'de start aldığı son iki koşusunu 1300 çim pistte kazanan 5 numaralı Tropical Storm kendisini tanıyan jokeyi ile sevdiği mesafede favorim.

kariyerinde Grup mücadeleler de koşan 12 numaralı Sibel Su uygun grupta kendine şans yaratabilir ihmal etmemek gerekiyor.

6 numaralı Utkunşah ve 13 numaralı Spectacular Girl daha sonraki ihtimaller.

üçüncü ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Kırağaç koşusunda,son koşusunda start girişinde büyük sıkıntı yaşayan buna rağmen koşuyu ikinci bitirmeyi başaran 4 numaralı Kobra Sel koşu kum pistte olsa günün bankosu olurdu.

Ancak yarışın çim pistte olması nedeniyle 3 numaralı Esedayı ve 10 numaralı Endesk bu pistteki performansları ile etkili olacak safkanlar kuponlara da yazmanızı öneriyorum.

dördüncü ayak;

Son koşusunu az farkla ikinci bitiren ve sevdiği mesafede usta jokeyi ile koşuya katılacak olan 3 numaralı Aslı Gibi günün bankosu olacaktır.

beşinci ayak;

Günün en karışık koşularından biri olduğunu düşündüğüm bu yarışta sıralamam eküri avantajı ile 6 numaralı Sevdakar,5 numaralı Usta,9 numaralı Cuci,4 numaralı Orkunbey ve 12 numaralı Soku.

Bu safkanların ayrım yapılmadan kuponlara yazılması gerektiğini düşünüyorum.

altıncı ayak;

3 numaralı Najavo Best sonunda beklenilen birinciliği elde ederek dikkat çekti bu yarışta da iddialı olacağını düşünüyorum.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 8 numaralı Festina Lante ve son koşusunu ölçü almadığım 5 numaralı Summer Love olacaklardır.

koşunun sürprizini 14 numaralı SOPHISTICATED yapabilir dikkat.

28 kasım izmir altılı kuponum;

1.ayak; 3,10,4,7,6
2.ayak; 5,12,6,13
3.ayak; 4,3,10
4.ayak; 3
5.ayak; 6,5,9,4,12
6.ayak; 3,8,5,14
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk