Adana at yarışı tahminleri 24 kasım 2013

24 kasım adana yarışları
birinci ayak;

2 yaşlı ingiliz taylarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatı boyunca koştuğu 8 koşunun altısını tabelada bitiren 1 numaralı Açılım ve 5 numaralı Marants yarış tecrübeleri ile rakiplerinin bir adım önündeler.

Yarış hayatının ilk koşusunu üçüncü bitiren 4 numaralı Eurowings ve yine ilk koşusunu dördüncü bitiren 2 numaralı Celsius artan yarış tecrübeleri ile iddialı olacaklardır.

Bu yarışın bu dört safkanın dışına çıkacağını düşünmüyorum.

ikinci ayak;

Elde ettiği birincilikten sonra çıktığı kısa vade ve grup 3 koşuları tabelada bitiren 1 numaralı İnanlıoğlu dişine göre grupta ilk şansa sahip isim.

Büyük bir aksilik olmazsa sevdiği mesafede etkili sprinti ile koşuyu kazanacaktır günün bankosu olarak öneriyorum.

Bu safkana güvenemeyenlere istikrarlı koşular çıkaran 7 numaralı Adam'ı önereceğim.

üçüncü ayak;

Kısa mesafelerde çok iyi işler çıkaran 3 numaralı Çokkazankızı usta binicisi ile favorim.

Form düşüklüğü yaşıyor gibi gözükse de yine etkili olacağını düşündüğüm 5 numaralı Yeni Dünya ve 2 numaralı Doğu Kızı favorinin ciddi rakipleri olurlar.

Kum pistte sergilediği performans ile beğeni toplayan 9 numaralı Amazonik pek sevmedği pistte bir sürpriz yapıp kazanabilir ihmal etmemek gerekiyor.

dördüncü ayak;

Bölünen maiden'ın ikinci ayağında şartlı koşuda ikincilik elde eden ve kendisini tanıyan jokeyi ile koşuya katılacak 2 numaralı Gemici favorim.

Arka arkaya üç ikincilik elde eden 6 numaralı total score şeytanın bacağını kırıp maiden dan çıkmak için sahaya çıkıyor etkili olacaktır.

bu yarışın bu iki safkanın dışına çıkacağını düşünmüyorum.

beşinci ayak;

Çok karışık bir koşu o kadar inceleme yapmama rağmen ön plana bir safkan çıkmadı.Bu nedenle de bu ayağı kapatığ büyük bomba patlamasını izlemek iyi bir seçenek gibi duruyor.

altıncı ayak;

6 numaralı Virgin Pearly,12 numaralı Bandidas ve 7 numaralı Whos Next arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

24 kasım adana kuponum;

1.ayak; 1,5,4,2
2.ayak; 1
3.ayak; 3,5,2,9
4.ayak; 2,6
5.ayak; H
6.ayak; 6,12,7
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk