22 kasım cuma Bursa at yarışı tahminleri

22 kasım bursa yarışları
birinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede koştuğu 12 yarışın beşini tabelada bitiren ve 3 ikinciliği bulunan 1 numaralı Balduran dişine göre rakiplerinin yanında favorim.

9 numaralı Balböceğinin idman performansı rakiplerine göre daha iyi gibi gözüküyor ihmale gelmez.

Rakiplerine göre kilo avantajı olan ve son koşusundan ikincilik çıkaran 12 numaralı Tumbul Yaprak etkili bir performans gösterecektir.

koşunun sürprizini yarış hayatının ilk mücadelesinde 5 numaralı Şahserdar yapabilir DİKKAT.

ikinci ayak;

Son koşusunu İstanbul'da koşan ve sert gruptan etkilenip dokuzuncu olarak tamamlayan 1 numaralı Akjoltoi sevdiği pist ve mesafede uygun rakiplerin yanında favorim.

Son üç koşusunun birini kazanan diğer ikisini de tabelada tamamlayan formda safkan 3 numaralı Recator ve Erhan Yavuz ile farklı koşacağını düşündüğüm ve son koşusunu ölçü almadığım 4 numaralı Jaw Breaker kazanma şans yüksek isimler

2 numaralı Speed Break ve 5 numaralı Tralles Girl rakipleri eksik koşarsa devreye girebilecek isimler.

üçüncü ayak;

Harf ve Yazı devrimi koşusundan sert gruptan etkilenen ve yarışı çok kötü bir derece ile bitiren 4 numaralı WILD AVALACHE zayıf grupta formda binicisi Akın Sözen ile yarışı kazanacaktır.

Günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Yarış hayatı boyunca katıldığı 4 koşunun üçünü kazanan ve kum pistin şampiyonlarından biri olabilecek kalitede gözüken 2 numaralı Siverek Beyi sevdiği mesafede günün en güvenilir isimlerinden biri olarak gözüküyor.

Daha önce geride bıraktığı rakiplerini birkez daha geçeceğini düşünüyorum ve günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Yalnız bu safkanı bu yarışta geçerse Dinyeper gibi bir şampiyonun tayı olan 7 numaralı My Fathers Dream geçer benden söylemesi...

beşinci ayak;

Her ne kadar uzun mesafelerde başarılı olduğuna inansam da kısa mesafelerde de geçmişte birincilikleri olan ve son koşusunu çok rahat bir şekilde uzak farkla kazanan 8 numaralı Korbatur devam eden formu ile favorim.

Son beş koşusundan iki birincilik çıkaran ve katıldığı koşularda öyle ya da böyle tabelada yerini alan 12 numaralı Fatmasultan yine etkili olacaktır.

Ağır kilosuna rağmen eküri avantajı ile 1 numaralı Paladayı ve yaşı ilerlemesine rağmen zaman zaman ters yarışlar koşan 2 numaralı Yalımsoy ihmale gelmeyecek isimler.

koşunun sürprizini kaliteli bir safkan olduğunu düşündüğüm 6 numaralı Denizeri isimli safkandan bekliyorum.

altıncı ayak;

Sürprize açık bir koşu olduğunu düşünüyorum bu nedenle de 2 numaralı Büyük Amed,1 numaralı Catch the Wind,3 numaralı Bonkos,4 numaralı Çak to Çak,5 numaralı Dudrio ve 11 numaralı Fast Step isimli safkanları ayrım yapmadan yazmanızı öneriyorum.

22 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 1,9,12,5
2.ayak; 1,3,4,2,5
3.ayak; 4
4.ayak; 2-(7)
5.ayak; 8,12,1,2,6
6.ayak; 1,2,3,4,5,11
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk