Diyarbakır at yarışı yorumları 21 kasım 2013

21 kasım diyarbakır yarışları
21 kasım 2013 perşembe günü koşulacak Diyarbakır yarış programı 9 koşudan oluşuyor.Bu koşular saat 11:45 de start alırken altılı ganyan ise 13:15 de başlayacak.

Tahmini zor yarışlardan oluşan programda tek olarak önerebileceğim tek isim Always Delfina.

yorumlar;

birinci ayak;

2000 ve 1700 kum pistte iki birincilik elde eden daha sonra katıldığı Vali koşusunda sert gruptan etkilenip kötü derece alan,son koşusunda ise tabela yapan 5 numaralı Cankuruş uygun grupta ve sevdiği mesafede favorim.

Ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Barsbay bu tarz gruplarda her zaman iyi koşar diye düşünüyorum eküri avantajı ile favorinin ciddi rakibi olacaktır.

Yine başarılı yarışlarının ardından Vali koşusunda rakiplerine diş geçiremeyen 3 numaralı Albeninkaya etkili koşacaktır ihmale gelmez.

Koşunun sürprizini ise idmanlarından iyi işler yapan ve formunu yükselttiği gözlenen 9 numaralı Digalas yapabilir DİKKAT.

ikinci ayak;

Elazığ'da başarılı yarışlarının ardından Diyarbakır'a gelen ancak pisti yadırgayıp büyük hayal kırıklığı yaratan 8 numaralı Trendsetter bu yarışta artık alıştığı pistte iyi koşacaktır.

Son koşusunu gösterişli bir şekilde çok rahat kazanan ve bu yarışa eküri avantajı ile katılan 10 numaralı Little Cat ve zaman zaman ters koşular çıkaran 6 numaralı Süzgecinoğlu ihmale gelmeyecek isimler.

Koşunun sürprizini ise yavaş yavaş toparlanan 3 numaralı Sinanım'dan bekliyorum.

üçüncü ayak;

Altılı ganyanın üçüncü ayağında "satış koşusu" na katılacak safkanlar arasındaki mücadeleden her türlü sonucun çıkabileceğini düşüyorum.

Bu nedenle de bu ayağı kapatıp rahat bir yarış seyretmenin mantıklı bir tercih olacağı kanaatindeyim.

Dördüncü ayak;

Son koşusunu 2000 metre kum pistte kazanırken çok iyi gözüken 3 numarlaı Hastayım aynı mesafede yine başarılı koşacaktır bu nedenle de favorim.

Kilo avantajı ile yarışa katılacak 9 numaralı Ege Efesi ve son koşusunda fotoyu önde geçen 5 numaralı Şengülcan favorinin en sert rakipleri olacaklar.

9 yaşına gelmesine rağmen zaman zaman iyi performanslar sergileyen 2 numaralı Ertekin ters bir koşu koşabilir dikkat edin.

beşinci ayak;

Bu grubun üstünde bir kaliteye sahip olduğunu düşündüğüm 1 numaralı Always Delfina'nın artık şeytanın bacağını kırıp bu koşu ile uzun süredir hasret kaldığı birinciliğe ulaşacağı düşüncesindeyim.

Tahmini zor koşuların olduğu 21 kasım tdiyarbakır yarışlarında banko olarak önerebileceğim tek safkan.

altıncı ayak;

Birbirinden vasat 4 yaşlı arap atlarının mücadelesinde son koşusundaki üçüncülüğü tatminkar olan 2 numaralı Sipankızı ve eküri avantajı ile 5 numaralı Ardacan eşit şans verdiğim isimler

4 numaralı Almirhan,8 numaralı Tumbulhilalkızı ve 14 numaralı Suadası da vasat grupta kendilerine şans yaratabilirler.

21 kasım diyarbakır tahminim;

1.ayak; 5,1,3,9
2.ayak; 8,10,6,3
3.ayak; H
4.ayak; 3,9,5,2
5.ayak; 1
6.ayak; 2,5,4,8,14

dikkat edilecek öneriler ;

Günün bankosu ; Always Delfina

Günün sürprizi ; Ertekin

Günün bombası ; Digalas

Günün çiftesi ; 1.koşu Öncelkızı(8) / 2.koşu Vertika (4)

Günün ikilisi ; Always Delfina/Small Halo (8.koşu)

1.üçlü ganyan tahmini

1.ayak; 1,4,5,8
2.ayak; 4
3.ayak; 8

100 misli

kupon bedeli ; 12 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk