Adana at yarışı tahminleri 19 kasım 2013


birinci ayak;

Ankara'da koştuğu son koşusunda Senben isimli safkanın arkasında az farkla ikinci olan ve sevdiği mesafede start alacak olan 4 numaralı Pastacı uygun rakiplerinin yanında fotoyu önde geçebilir.

Ancak yarış kazanma özelliği çok iyi olmadığı için yine yarışseverleri hayal kırıklığına uğratabileceğini düşünüyorum bu nedenle de yanına at yazmakta fayda olacağı kanaatindeyim.

Her ne kadar 63 kiloyla start alacak olmasına rağmen kalitesi ile 1 numaralı Mavi Kurt ve bu tarz mesafelerde birincilikleri olan 8 numaralı Yürübe kuponlarda olması gereken isimler.

Yarışın bombasını sorunlarının giderildiği söylenen 11 numaralı Edebalım yapabilir benden uyarması...

ikinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatına büyük beklentilerle giren ancak bir türlü beklenen dereceleri alamayan 2 numaralı Beloved şeytanın bacağını bu koşu ile kırabilir.

Bu safkan idmanlarında oldukça iyi görüntüler sergilerken artık birincilik zamanının geldiğini düşündürüyor.

Fakat tay yarışı olması sebebiyle İstanbul'da koştu son koşudaki ikinciliği çok iyi olan ve kendisini tanıyan jokeyi Gökhan Gökçe ile yarışa katılacak 11 numaralı The Professionel etkili bir yarış koşacaktır.

İstanbul pistinde start aldığı iki yarışta çok kötü koşan ancak Adana'da ki ilk yarışında burun farkıyla bir ikincilik elde eden 12 numaralı Torrent ve Gökhan kocakaya'nın tercih ettiği 14 numaralı Victory Book artan yarış tecrübesi ile devreye girebilecek isimler.

üçüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Savatlı koşusunda kariyeri boyunca büyük başarılar elde eden ve bu tarz mesafelerde harika yarışları olan 2 numaralı Hızlıtay favorim.

Safkan ağır kiloyla yarışa katılmasına rağmen önde istediği tempoyu kurabilirse bu önemli koşuyu kazanabilir.

Ancak son iki koşusunda(Tarsus ve Yüreğir belediye başkanlığı koşuları) Kenanaco gibi üst düzey bir safkanın arkasında ikincilikleri olan 8 numaralı Şimşeğim ve kaliteli safkan 9 numaralı Tecer kuponlarda kesinlikle olmalıdır.

7 numaralı Şahdemir uzun zamandır piyasada gözükmüyor bu yarışta kendini hatırlatabilir aman DİKKAT.

dördüncü ayak;

Yarış hayatı boyunca koştuğu 8 koşuyu da ilk üç içerisinde bitiren ve 1300 metre çim pistte koştuğu şartlı 1 mücadelede maiden dan çıkan 3 numaralı COFFEE BEAN kantarmasını iyi bilen jokeyi Ahmet Çelik ile birincilik serisini devam ettirecektir.

Günün en güvenilir isimlerinden biri olacağını ve bu safkanın yarışseveri yanıltmayacağını düşünüyorum bu nedenle de günün bankosu Coffee Bean...

beşinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı Handikap 15 mücadelede her ne kadar arka arkaya iyi koşmasa da son koşusunda Ahmet Çelik ile uyumunu beğendiğim kalite safkan 1 numaralı Günhat favorim.

4 numaralı Şanskaya,2 numaralı Alburak Kızı,6 numaralı Adam ve 7 numaralı Latifbey birbirine denk grupta fotoyu önde geçebilecek isimler ihmal etmemek gerekiyor.

Altıncı ayak;

Arka arkaya 3 koşu kazandıktan sonra Adana'da çıktığı ilk yarışta büyük hayal kırıklığı yaratıp 13. olan 2 numaralı Burj ve son koşusunda birincilik elde eden eküri avantajı ile yarışa katılacak 3 numaralı Black Model eşit şans verdiğim isimler.

Yarışa boş kiloyla katılacak ekürili 14 numaralı Green Alley ve 5 numaralı Valley of the Sun rakiplerinin hata yapması halinde devreye girerler.

Adana altılı kuponum;

1.ayak; 4,1,8,11
2.ayak; 2,11,12,14
3.ayak; 2,8,9,7
4.ayak; 3
5.ayak; 1,4,2,6,7
6.ayak; 2,3,14,5

kupon bedeli ; 64 TL

Günün diğer önerileri;

Günün bankosu ; 5.koşu 3 numaralı  Coffee Bean

Günün sürprizi ; 7.koşu 5 numaralı Valley of the Sun

Günün bombası ; 2.koşu 11 numaralı Edabalım

Günün ikilisi ; 1.koşu 5 numaralı I need a Hero /1 numaralı Catherine

Günün çiftesi ; 4.koşu 2 numaralı Hızlıtay / 5.koşu 3 numaralı Coffee Bean
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk