18 kasım Şanlıurfa at yarışı yorumları


birinci ayak;

Son koşusunu Diyarbakır'da 1200 metre kum pistte kazanan 6 numaralı Aliye Çeçan ve zaman zaman ters yarışlar çıkaran 3 numaralı Didarhanım eşit şans verdiğim isimler.

Form durumu yüksek 1 numaralı Çinikız bu safkanların en ciddi rakibi olacaktır.

13 numaralı Kumrulu son koşusu ile dikkat çekti sürpriz yapabilir dikkat.

ikinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede her türlü sonuç çıkabilir bu nedenle de bu ayağı kapatmanın mantıklı olacağını düşünüyorum.

Kapatamayak yarışseverlere de fazla at yazmalarını öneryorum.

üçüncü ayak;

1 numaralı Lucky John,9 numaralı Lamassu ve 8 numaralı Big Moon Lady arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

dördüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Ağrı Dağı koşusunda son koşusunu ölçü almadığım 2 numaralı Ateşhatoğlu isimli safkana bu yarışta çok güveniyorum.

Büyük bir aksilik yaşamazsa uygun rakiplerinin yanında fotoyu önde geçecektir.

beşinci ayak;

10 numaralı TurboKaya ve 9 numaralı Lyra arasında geçmesini beklediğim bir koşu

altıncı ayak;

9 numaralı Minif Kızı,4 numaralı Çilek kız,12 numaralı Torunado,1 numaralı Akbegüm maiden dan çıkmaya aday isimler.

Ayrım yapmadan kuponlara yazılmasını öneriyorum.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk